Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbblépett rajtam, vagy csak hülyít?
Nem rég megállapodtunk egy szünetben, de egy olyan szünetben, hogy nincs kőbe vésve, hogy lesz ebből valaha ismét valami. Sosem voltam még ilyen szerelmes, de az ő állítása szerint az érzelmei majdnem teljesen kihaltak irántam, mert a mostani időben sokat stresszelt a suli, meg a vizsgák miatt, úgyhogy nem is volt ideje rám, alig találkoztunk.
Egy a baráti társaságunk, úgyhogy kimentünk inni egy nappal később a megbeszélésünk után, ő pedig úgy viselkedett, mintha szinte mi sem történt volna. Flörtölt velem, felhozott olyan dolgokat, amiket csak én érthettem, sokszor hozzám szólt, reagált a megszólalásaimra, pedig én direkt ügyeltem rá, hogy figyelmen kívül hagyjam. Amikor elköszöntünk egymástól, az is olyan normális volt, miközben elmentek, félre fordított fejjel, sokáig a szemembe is nézett. Teljesen összezavart, a barátnőim is azt mondták, nem értik mi van.
Megjegyzés; ő nem ivott szinte semmit.
Mit gondoltok, mi mehet át a fejében? Csak hülyít engem?
szünet?
te komolyan elhiszed, hogy szeretni fog utána?
szerintem hagyjad.. 1 szünetből 2 lesz.. aztán 3. előjönnek a gondok ez a tapasztalat. közben meg megcsal téged.. hülyít.. elpazarolja a fiatal éveid!
de úgyse fogsz az okos szóra hallgatni.. én se tettem
Játszik.
Megnézi melyik csaj ugrik nagyobbat érte.
Te, vagy aki miatt a szünet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!