Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ebben az esetben mit kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mit kellene lépnem?

Figyelt kérdés

Egész gimi alatt valahogy nem vettem észre hogy az egyik osztálytársam a szokásosnál jobban közeledik hozzám, most jöttem rá mert páran szóltak miatta, és kérdezték hogy van-e köztünk valami. De eddig nem akartam én semmit tőle, de most hogy bennem van a tudat így máris másabbnak érzek pár szituációt, és furcsán érzem magam. Egyébként aranyos srácról van szó, ezért tanácstalan vagyok.

17l

2023. okt. 13. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Te akarsz hozzá közeledni?
2023. okt. 14. 09:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytárssal mindig necces kavarni, pláne összejönni, főleg, ha rosszul sül el a dolog, mondjuk az egyikőtök szerelmes lesz, a másik meg nem és szakítás után is egy osztályban fogtok járni.

Ha viszont egymásba szerettek és elég éretten tudjátok kezezni, akkor miért ne, nem igaz?

Menjetek el suli után sétálni, beszélgessetek sokat, ha eddig nem tettétek, aztán majd kialakul.

Anno én beleszerettem egy osztálytársnőmbe, de ő menőbb srácokért volt oda, úgyhogy udvariasan lekoptatott.

2023. okt. 15. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!