Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ráírjak a lányra akivel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak a lányra akivel a barátom Snapchaten beszélget?

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy a barátom beszélget egy lánnyal Snapchaten, hívásoznak, képeket küldözgetnek egymásnak.. A barátom nem tudja, hogy tudok az egészről.

Szerintetek üzenjek a lánynak? Nem szeretnék bunkó lenni vele, vagy letámadni, vagy semmi ilyesmi hiszen nem az ő hibája, nyilván nem tudta hogy barátnője van a páromnak. Csak szeretném tudni, hogy mi is történik pontosan az ő szemszögéből.

2023. okt. 12. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
El kell dönteni: beleállsz a dologba vagy szépen várod amíg robbantod a bombát. Ehhez mérten cselekedj
2023. okt. 12. 09:42
 2/8 A kérdező kommentje:
A barátom nem fog velem őszinte lenni, ő biztos nem fogja nekem elmondani az igazat, ezért nekem kell cselekednem
2023. okt. 12. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Mondd ezt a barátodnak: "Figyelj, tudok arról, hogy beszélgetsz egy másik lánnyal is. Nem kérek semmi mást, csak annyit, hogy legyél korrekt. Vagy velem szakíts, vagy vele szüntess meg minden kapcsolatot, a kettőt együtt nem tudom elviselni."

Szerintem azért ne a lánynak írj, mert ha nem állítod szembe a párodat ezzel a helyzettel, akkor újra csinálhat ilyet.

2023. okt. 12. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tudom hogy letagadná a barátom, kitörölné a beszélgetést, és engem állítana be őrültnek amiért ilyet gondolok, ezután csak mégjobban elrejtené a beszélgetést
2023. okt. 12. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 Ennek nem az a lényege, hogy beismerje neked, hanem hogy tudja, nem lehet előled eltitkolni ilyen dolgokat.

Ha meg biztos vagy a letagadásban, akkor párhuzamosan írj valamit a csajnak is.

2023. okt. 12. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva voltam hasonló helyzetben. Én sajnos írtam a lánynak nem túl szép hangnemben( bár ő tudta hogy van barátnője a páromnak azóta már exemnek, mert végig engem beszéltek ki). Sajnos az ilyen emberekkel/ fiúkkal nem lehet mit kezdeni. Ha egyszer ezt megcsinálta többször is meg fogja. Ez meg hogy tagad és rejteget nem valami jó dolog. És igen jól látod ha nála szóvá teszed ugyanúgy fogja csinálni csak titokban. Az ilyen fiúkra szokás mondani hogy toxikusak. Szerintem a legjobb dolog a szakítás lenne, mert nem lehet megbízni benne; hazudik stb stb. Jobb lesz neked nélküle. Egyébként nem szeretek privátban beszélgetni az oldalon, de ha szeretnél erről írni nekem szívesen meghallgatom, szívesen segítek amiben tudok, mivel én is hasonlón mentem keresztül.
2023. okt. 12. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nevezed még mindig a barátodnak ezt a férget, kérdező?
2023. okt. 15. 00:28
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerintetek üzenjek a lánynak? Nem szeretnék bunkó lenni vele, vagy letámadni, vagy semmi ilyesmi hiszen nem az ő hibája, nyilván nem tudta hogy barátnője van a páromnak. Csak szeretném tudni, hogy mi is történik pontosan az ő szemszögéből."

Honnan veszed, hogy nem tud rólad és miből gondolod, hogy szóba áll veled? Ha írsz neki, akkor annyit írj, hogy mostantól nyugodtan beszélgessetek, kirúgtam a csávót.

2023. okt. 15. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!