Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak a lányra akivel a barátom Snapchaten beszélget?
Nemrég kiderült, hogy a barátom beszélget egy lánnyal Snapchaten, hívásoznak, képeket küldözgetnek egymásnak.. A barátom nem tudja, hogy tudok az egészről.
Szerintetek üzenjek a lánynak? Nem szeretnék bunkó lenni vele, vagy letámadni, vagy semmi ilyesmi hiszen nem az ő hibája, nyilván nem tudta hogy barátnője van a páromnak. Csak szeretném tudni, hogy mi is történik pontosan az ő szemszögéből.
Mondd ezt a barátodnak: "Figyelj, tudok arról, hogy beszélgetsz egy másik lánnyal is. Nem kérek semmi mást, csak annyit, hogy legyél korrekt. Vagy velem szakíts, vagy vele szüntess meg minden kapcsolatot, a kettőt együtt nem tudom elviselni."
Szerintem azért ne a lánynak írj, mert ha nem állítod szembe a párodat ezzel a helyzettel, akkor újra csinálhat ilyet.
#4 Ennek nem az a lényege, hogy beismerje neked, hanem hogy tudja, nem lehet előled eltitkolni ilyen dolgokat.
Ha meg biztos vagy a letagadásban, akkor párhuzamosan írj valamit a csajnak is.
"Szerintetek üzenjek a lánynak? Nem szeretnék bunkó lenni vele, vagy letámadni, vagy semmi ilyesmi hiszen nem az ő hibája, nyilván nem tudta hogy barátnője van a páromnak. Csak szeretném tudni, hogy mi is történik pontosan az ő szemszögéből."
Honnan veszed, hogy nem tud rólad és miből gondolod, hogy szóba áll veled? Ha írsz neki, akkor annyit írj, hogy mostantól nyugodtan beszélgessetek, kirúgtam a csávót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!