Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az mennyire normális ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális ha egy 15-16 éves lány 20 év feletti fiúval van együtt?

Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Mint 21 éves fiú, csak annyit tudok hozzászólni, hogy nagyon gyakori dolog. Egyik volt általános iskolai osztálytársam is egy 15 éves kiscsajjal kavargat, összejárnak szexelni rendszeresen. Nekem is tetszett már fiatalabb gimis lány, de csak beszélgettünk, nem nyomultam rá. Erkölcsileg elítélendő? Legtöbb esetben igen. De nem illegális, és annyira nem nagy még a korkülönbség (ha a fiú max 22-23), hogy betegnek vagy undorítónak nevezzem. Sőt, simán lehet, hogy egy egyetemista srác gimis lányba szeret bele, és kölcsönös az érzés. Ilyen esetben abszolút semmi bajt nem látok, legyenek együtt boldogok. Fennt említett lányba én is valójában szerelmes voltam. Csak én voltam 20, ő 15. Nem akartam bántani a szerelmemmel, éretlen volt még hozzá. Ártatlan típus volt, nem olyan, aki befűzi az idősebb palikat. Mert olyan is sok van :D.
2023. okt. 9. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Első vagyok mégy ezt külön kiemelném, hogy szerintem kifejezettebben gyakoribb, hogy a fiatal lányok szedik fel a huszonéves fiúkat, mint fordítva. Legalábbis a környezetemben ezt látom.
2023. okt. 9. 20:32
 3/13 anonim válasza:
73%
Az, hogy gyakori, nem azt jelenti, hogy normális. Elsősorban, egy 15 éves nincs azon az értelmi és érzelmi szinten, mint egy 20+-os. Ha pedig így van, akkor az idősebb féllel van valami nagy probléma. Másodsorban pedig a két fél mégis miről tudna például beszélgetést folytatni? Annyira különböző a két fél világképe ezekben az életkorokban, hogy konkrétan nincs közös pont. Szóval nem, nem normális.
2023. okt. 9. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Egy 15 meg egy 20 évesnek még annyira nem különbözik az érdeklődési köre, hogy ne tudnának beszélgetni. Tudom, mert sokat beszélgettem tinilányokkal tavaly, 20 évesen. Meg írtam is, hogy erkölcsileg legtöbb esetben elítélendő a dolog. De nem számít. Lehetnek ennyi korkülönbséggel szerelmesek egymásba és azzal nincs baj. Baj akkor van, ha a pali kihasználja a lányt. De nem minden esetben van ez.
2023. okt. 9. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem valami álomvilágban élhet az, aki szerint az egyetemisták sokkal érettebbek a gimiseknél :D. Régen lehet így volt, de ma később érnek mentálisan az emberek.
2023. okt. 9. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Közelebb van egymáshoz érzelmi és értelmi intelligenciában is egy 15 éves lány és egy 21 éves fiú, mint egy 15 éves lány és egy 15 éves fiú.

16 éves lányok gyakran még 30 felettiekkel is kavarnak, a huszonpár baromi gyakori. Így van ez most is, így volt ez 10 éve is, 100 éve is. Aki ezen meglepődik, az go touch grass.

2023. okt. 9. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig első vagyok. Bár tinikorban minden év nagy érettségbeni ugrás. Mondjuk egy 15 éves kiscsajhoz a 27 éves pali már sok, de egy 17 éveshez már annyira nem. Volt is ilyen osztálytársam gimiben, ő is nála 10 évvel idősebb fiúval volt. 4 éve együtt vannak, szeretik egymást. Ez van. A szerelem így működik, és le kell szarni, ha valakinek nem tetszik.
2023. okt. 9. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Egy 21-22 éves srác éppen hogy kilépett a tini korból, a legtöbb esetben még nem igazán nevezhető felnőttnek (még ha jogilag az is). Nincs akkora különbség köztük mint ahogy azt sokan gondolják. De tovább megyek, egy felnőtt és egy tini között is lehetnek közös pontok, attól függetlenül hogy sok dologról másképp gondolkodnak, más a világnézetük. Csak gondoljunk bele a hasonló korúak között is ahány ember, annyi féle személyiség és gondolkodásmód. Én azt szoktam mondani, a legmeghatározóbb szempont az egymáshoz való hozzáállásuk és hogy mit várnak el a kapcsolattól.
2023. okt. 9. 21:35
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
2q eves sracok 15-6 evesnek neznek ki.. 30 eves palik meg 24-25 evesnek.. nem csoda ha egy 17-8 de akar 16 evesnek is megtetszik.
2023. okt. 9. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem tartom kimondottan jónak, de van rá példa. Az esetek többségében ez a srácot minősíti, aki inkább visszanyúl a kislányokhoz, mint hogy a saját korosztályával ismerkedne, ami feltételez néhány kevésbé szimpatikus dolgot.
2023. okt. 10. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!