Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exem ,mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik az exem ,hogy tudnám a tudtára adni azt ,hogy hiányzik anélkül ,hogy rá írnék?
Lányról van szó.
2023. szept. 21. 17:38
11/21 anonim válasza:
Nem kéreti, hanem szakított. Így döntött. Teljesen értelmetlen a kéretés.
12/21 anonim válasza:
És ha a csávó szakított és most már bánja csak hirtelen felindulásból tette?
13/21 anonim válasza:
Meg amúgy is ne legyél már odáig teeee hát ezerszer jártam így összekaptunk a párommal(nem egyel) szakított aztán pár nap múlva együtt voltunk megint csak tepernem kellett de nem lemenni kutyába
14/21 anonim válasza:
Mindent meglehet beszélni ha szeretik egymást és nem csak egyoldalú
15/21 A kérdező kommentje:
Kicsit bonyolult az egész... ő szakítótt velem aztán pár hét után rám írt hogy találkozzunk ,napokig beszélgettünk aztán ahogy el kezdtem nyitni feléje és reménykedni ő úgy távolodott el tőlem , ahogy észre vette hogy engem még érdekel a dolog már nem is akart annyira találkozni , végül össze vesztünk és azóta nem beszéltünk ,ez egy hete történt.
2023. szept. 21. 22:41
16/21 anonim válasza:
Akkor meg mitől félsz? Legyél határozott de ne nagyképű állj elé és mondd el neki hogy szereted nagyon és szeretnéd fojtani a kapcsolatot ha ő is szeret téged!!! De mondd meg azt is neki hogy többé nem futsz utána hanem akkor azon leszel hogy túl lépj rajta amit te nem akarsz ha ő még szeret!
17/21 anonim válasza:
"ahogy észre vette hogy engem még érdekel a dolog már nem is akart annyira találkozni" - Már meg ne haragudj, de ezen mit akarsz még menteni? A srác nem akar tőled semmit, mert vége van. Nyílván hiányzik, de hiába teszek bármit, ő már elment. Nem lenne egyszerűbb ezt elfogadni és túllépni a dolgon?
18/21 anonim válasza:
Ismerek valakit, aki jelenleg hasonló helyzeten megy keresztül. Szerintem ennek így kellett történnie. Biztosan nem próbálkoznék már, inkább próbálnék felejteni. Ez persze nem könnyű és tényleg sok időt vehet igénybe. Keresnék egy olyan személyt, aki törődik velem és meghallgat, mert ha beszélsz erről, az segít. Hidd el, biztosan jobb lesz és megismersz valakit, aki sokkal inkább hozzád illik.
19/21 anonim válasza:
17-es (02:10):
A lány szakított, akkor ne írj olyat, hogy a srác nem akar tőle semmit!
20/21 anonim válasza:
#19 Köszönöm a "kedves" kritikát, amiért véletlenül felcseréltem a két szereplőt nemét... A lényeg továbbra is ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!