Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
A nővéremnek van egy párja már 5 éve. A pasija állandóan más nőket megnéz, amit eleg udvariatlannak tartok. Ma megláttam az öngyújtóját az asztalon, amin egy pucér csaj van.
Hozzá teszem a nővérem elég jó csaj, gyönyörű, nagyon jól nézki, stílusos és egyéb, és pont emiatt nem értem hogy MIÉRT????
Van egy jó csaja de nem telik be vele?!
14
A ti korotokban érthető,hogy így gondolkoztok,nincs ezzel semmi baj.Csak annyi,hogy nem így működik a világ...
A férfi az ilyen.
Akinek fotómodell alkatú, csodaszép arcú párja van, az is megnézi a csinos nőket, mert minden nő más.
Nincs két egyforma. Nincs ezzel gond, ez nem jelenti azt, hogy akarna is tőle bármit is.
Az öngyuszi az meg csak egy tárgy. Jelentéktelen, nem kell belőle ügyet csinálni.
Majd ha kicsitbidősebb leszel, te is megnézed az izmos, jó pasikat.
Főleg a strandon. Stírölöd majd, hogy melyiknek dagad jobban a fecskéje. 😄😁
8as valaszra- de a lányokat ugyanugy megnézed te is. ilyen a női test, mindenki megnézi, a nők is egyaránt.
és akkor mi olyan nagy baj lenne ha fiukkal is barátkoznál? a legtöbb lánynak vannak fiu barátjai.
18.
Azért, mer a női nem a szebbik nem, és mindíg mindenütt azt látni.
Hogy nézne ki, ha egy szép egzotikus utazást, pálmafákkal, tengerparttal, egy szép fürdőrucis nő helyett egy szőrös férfi rekámozna fecskében.
Szerintem senki nem merne el még féláron sem.
A női testnek ereje van.
Volt, hogy csak azért vettem a piacon 2 kiló almát, mert egy szép csinos lány árulta. 🤷♂️
19#
Hát elég cink vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!