Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen érezted először azt, hogy vágysz egy párkapcsolatra?
7 évesen, azota se történt semmi
(19)
Apró kis 11-12 éves voltam,
Mikor a fütyitornát sportszerűen toltam.
Az osztály- és tanárnőimre gondoltam,
Mikor egetverően nagyot kúmoltam.
Vertem, nyögtem és lihegtem,
Szélrózsa minden irányába folyt a nedvem.
És újból-újból megjött a kedvem,
Mikor otthon egyedül lehettem.
10-11. Nem tudom pontosan. Azt tudom, hogy több, mint 2 évig éltem kínban, hogy nincs szerelem az életemben, és 13 évesen lett kapcsolatom, de nem tudom, hogy 10 éves korom végefelé, vagy 11 éves korom elején kezdődött a nagy vágy.
Előtte is voltak kis vonzódások, de nem konkrétan, hogy "legyen már egy igazi szerelmem basszameg". De szerintem 10 lehetett, mert akkor volt, hogy igazán megtetszett egy karate társam, és ötödikes voltam, ami pont a 11. születésnapom után volt, és előtte már több hónappal formálódott bennem a komoly vágy. De akkor sem vagyok biztos.
Jó kérdés... Nagyjából 17 éves voltam, amikor először szerettem bele igazán egy nálam pár évvel idősebb, egyetemista lányba, talán már vágytam is párkapcsolatra ez idő tájt. Természetesen még fiatal voltam hozzá, ezt nem tagadom, viszont sokszor eljátszottam a gondolattal. :)
[ Kedves #3-as és #8-as válaszolók, az emberek egy része sajnos félreértelmezi a "Hasznos számodra ez a válasz?" kérdést... A válasz hasznossága nyilván nem attól függ, hogy tetszik-e nekem vagy hogy egyetértek-e vele, hanem attól, hogy érdemben válaszolt-e a feltett kérdésre, valamint hozzá tudott-e tenni valamit a beszélgetés/vita menetéhez. Én mindig ennek megfelelően pontozok. :) ]
Nyolcévesen találtam fel a prostitúciót; csak nem tudtam tíz forintot szerezni, hogy megpuszilhassam az Évát...
Ötvenfelé közeledve kezdtem érezni, hogy párkapcsolatban élni jó... Addig vadásztam, pilóta voltam, és egyéb macsóságok... Negyvenegyéve vagyok nős! Szerintem jól sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!