Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hány évesen érezted először...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen érezted először azt, hogy vágysz egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

2023. aug. 29. 13:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

7 évesen, azota se történt semmi

(19)

2023. aug. 29. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Már 12 éves koromban álmodoztam róla.
2023. aug. 31. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Apró kis 11-12 éves voltam,

Mikor a fütyitornát sportszerűen toltam.

Az osztály- és tanárnőimre gondoltam,

Mikor egetverően nagyot kúmoltam.

Vertem, nyögtem és lihegtem,

Szélrózsa minden irányába folyt a nedvem.

És újból-újból megjött a kedvem,

Mikor otthon egyedül lehettem.

2023. aug. 31. 14:29
 14/19 anonim ***** válasza:

10-11. Nem tudom pontosan. Azt tudom, hogy több, mint 2 évig éltem kínban, hogy nincs szerelem az életemben, és 13 évesen lett kapcsolatom, de nem tudom, hogy 10 éves korom végefelé, vagy 11 éves korom elején kezdődött a nagy vágy.

Előtte is voltak kis vonzódások, de nem konkrétan, hogy "legyen már egy igazi szerelmem basszameg". De szerintem 10 lehetett, mert akkor volt, hogy igazán megtetszett egy karate társam, és ötödikes voltam, ami pont a 11. születésnapom után volt, és előtte már több hónappal formálódott bennem a komoly vágy. De akkor sem vagyok biztos.

2023. aug. 31. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
15 évesen kattant be nálam, lett is egy randim egy velem egykorúval innen gyakoriról, de nagyon rossz volt, és rájöttem hogy nem szabad erőltetnem ilyen fiatalon az ismerkedést. Egy évvel később természetesebb módon (tehát nem online) alakult ki egy kapcsolatom, de az is nagyon gyerekes volt még, inkább csak érzelmekre és nem vonzalmakra alapozott. Rendes "felnőtt" kapcsolatra csak 18 éves koromban kezdtem el vágyni, és akkor találtam meg a mostani párom.
2023. szept. 1. 20:51
 16/19 anonim válasza:
24 voltam. A gimi és az egyetem alatt csak a tanulás és a videojátékok érdekeltek. Későn erő típus vagyok. 25 évesen kezdtem randizni az első exemmel. 3 évig jártunk. Azután szünet, majd egy 2 éves kapcsolat. Majd megint szünet és megismertem az igazi szerelmet. Most 38 vagyok és 5 éve házas, illetve van egy 3 éves gyönyörű kislányunk. (Nő vagyok.)
2023. szept. 3. 01:17
 17/19 anonim válasza:

Jó kérdés... Nagyjából 17 éves voltam, amikor először szerettem bele igazán egy nálam pár évvel idősebb, egyetemista lányba, talán már vágytam is párkapcsolatra ez idő tájt. Természetesen még fiatal voltam hozzá, ezt nem tagadom, viszont sokszor eljátszottam a gondolattal. :)

[ Kedves #3-as és #8-as válaszolók, az emberek egy része sajnos félreértelmezi a "Hasznos számodra ez a válasz?" kérdést... A válasz hasznossága nyilván nem attól függ, hogy tetszik-e nekem vagy hogy egyetértek-e vele, hanem attól, hogy érdemben válaszolt-e a feltett kérdésre, valamint hozzá tudott-e tenni valamit a beszélgetés/vita menetéhez. Én mindig ennek megfelelően pontozok. :) ]

2023. szept. 3. 19:32
 18/19 tambi3 ***** válasza:

Nyolcévesen találtam fel a prostitúciót; csak nem tudtam tíz forintot szerezni, hogy megpuszilhassam az Évát...

Ötvenfelé közeledve kezdtem érezni, hogy párkapcsolatban élni jó... Addig vadásztam, pilóta voltam, és egyéb macsóságok... Negyvenegyéve vagyok nős! Szerintem jól sikerült...

2023. szept. 4. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as, akkor te moat 90 éves vagy?
2023. szept. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!