Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen érezted először azt, hogy vágysz egy párkapcsolatra?
3 éves koromban.
Persze, nyilvánvalóan az életkori sajátosságainkból adódóan az "ovis szerelem" teljesen másképp mutatkozott meg, mint mondjuk most, 40 évesen, de ettől függetlenül két ovis szerelmem is volt, akibe fülig szerelmes voltam. Az elsőre már nem emlékszem, csak szüleimtől tudom, de a másidikra mind a mai napig. Még a keresztnevét is tudom, és nagyon sok mindenre emlékszem vele kapcsolatban.
13 évesen, azóta se volt senkim és még szűz vagyok... btw írhattok lányok
20F
Hát, óvodában is volt valami szimpi csaj, akire nem igazán emlékszem, csak hogy én a Győzővel szerettem fakocka várat építeni és a Norbival háromkerekű biciklizni, meg az Ádámmal fára mászni, mitől a többiek majréztak, ahogy a óvonénik is, mikor megláttak minket :D de az a csaj, amikor hívott babázni, mentem vele, pedig az annyira nem kötött le
Majd tetszett egy csaj 1.-be
Ami már tényleg nagyon nagy szerelem volt, bár plátói, akkor úgy alsós 3.-os lehettem, de lehet 4.-es, bár mindenki tudta, hogy szerelmes vagyok belé :D
Akkor meg aztán már olyan 11-12 éves kor körül már ábrándoztam ilyesmikről, de hát az még megmaradt úgy annak
előző, ma 20:06-os vagyok
én inkább azt nem értem, hogy miből jött ez a béna skála, amit itt felvázolt valaki és miért hogy?
mert ő vagy már 14 éves kora felett nem kicsivel és magából indul ki, esetleg nem is sokkal több annál, miközben magából indul ki
vagy valami mélykonzervatív, aki szerint lehetetlen lehet bármi olyan, hogy valakit már 14 éves kora előtt érdekeljen ilyesmi, vagy 18 éves kora előtt lefeküdjön valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!