Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ismerosotok akik 14-13 evesen ossze jotek es kesobb meg hazasodtk/csaladot alapitottak?
Óvodába volt egy vagány lány. Megmutattuk egymásnak, amink van és mondta a lány "Amikor nagyok leszünk Ő lesz a feleségem" Mondtam Ok! 1 év múlva elköltöztek. (1983) Mára 3 gyereke született. Ismerek olyat, aki viszont Óvodától középiskoláig jártak, majd szakítottak. A személyiség változás, az új igények, vagy pl. nem akar gyereket a Férfi, vagy féltékenység és máris gyengül a kapcsolat. Manapság ott a telefon a Facebook, a Férfi ír egy Nőre, aki épp érzelmileg gyenge, akkor vevő a beszélgetésre és nem tudatosan, de nyitott is az új kapcsolatra.
Szerintem Érdemes addig járni, belevágni a kapcsolatba és élvezni a másik társaságát, amíg erre van lehetőség.
Én pont ezt akartam írni:
25/27 anonim ***** válasza:
23. Azok mas idok voltak meg a 80 as evekben voltak ilyenek meg talan a 90 es evek vegeig... A ti generaciotok kerdezo nagyon masabb !! A kicsi 12 eves lanyokst mar a luxus meg a penz erdekli.. azzal a fiuval lognak aki meghivja oket erre arra akinek penzesebbek a szulei! Nagyon nem lennek a te generaciod tagja! Ne remenkedj hosszu de fokent valod es igaz szerelemben !
Utolso.
Nem csak erdekelnek ilyen storyk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!