Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az én helyemben? Van ennek így jövője?
Figyelt kérdés
Két és fél héttel ezelőtt megismerkedtem egy fiúval, aki egyidős velem és szinte azonnal kialakult köztünk valami. Ölelés, puszi a homlokomra, így kezdődött. Háromszor találkoztunk azóta, a harmadik talin már csók is volt, szóval elég gyorsan haladtak a dolgok. Jól érzem magam vele, szeretek vele lenni, mikor társaságban vagyunk, a csók is jó volt. Előző párkapcsolatom miatt eléggé sok sebet hordozok magamban, és talán emiatt, de félek belépni ebbe a kapcsolatba, és nem igazán tudom, mi legyen. Ő nagyon szerelmes, én annyira még nem. Kedvelem őt, de nem mondanám, hogy szerelmes vagyok. Ha összejövünk, ez lenne az első komoly kapcsolatom. Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. (17,L)2023. aug. 2. 23:37
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden válaszadónak! A nem hasznosaknak is. :) Azóta boldog párkapcsolatban élek ezzel a fiúval, remélem életem hátralevő részében. Ha bárki hasonló helyzetben van, és ezt olvassa, annak üzenem, hogy csak sodródj az árral. Minden jön magától. :)
ápr. 27. 23:16
12/12 anonim válasza:
Örülök neki! Sok boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!