Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy kapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mennyire jelentős az anyagi különbsèg?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,nagyon règóta beszèlünk(több ève).Nagyon szeretnènk együtt lenni,egy párt alkotni.De ő sokkal “pènzesebb” mint én úgy mond,nem ezèrt szeretnèk vele lenni mielőtt van aki fèlre érti.Nekik nincsenek anyagi gondjai,nekünk viszont van.Az ő házuk szèp,a miénk viszont nem stb.Félek hogy ez miatt nem működne a kapcsolat.Persze ő erröl nem tud hogy ez aggaszt ès a helyzetet se tudja.Règebben is voltunk együtt,nem azèrt szakítottunk mert nem szerettük egymást vagy ilyesmi csak úgy jöttek össze a dolgok.Azóta is folyamatosan beszèlünk minden nap és most így fordult a dolog.Csak engem ez aggaszt.Ő 19 én 17

2023. júl. 18. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg nem kéne, hogy számítson.
2023. júl. 18. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan kapcsolatom, ahol a lány sokkal (nagyon sokkal) szegényebb volt, mint én. Egy idő után nagyon zavart az anyagi különbség miatti függés, bár a kapcsolat nem erre ment rá.

Volt olyan is, amikor a lány volt sokkal pénzesebb. Szintén voltak zavaró momentumok.

Az 1-essel egyet értek, de a két tapasztalatom azt mutatja, hogy a nagy különbség igen is zavarokat tud okozni. Ezt lehet kezelni intelligenciából, de ehhez ketten kelletek.

56 f

2023. júl. 18. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kellene hogy számítson. Ha neki ez 19 évesen probléma az már régen rossz. Nem az számít hogy kinek mennyi pénze van, hanem hogy milyen a személyisége, lehet-e vele beszélgetni, intelligens vagy művelt...stb.

(17/f)

2023. júl. 18. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális, nem számítana neki.
2023. júl. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!