Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok így viselkedni olyan lánnyal akivel nem álltok szoros kapcsolatban? Lehet ez pusztán kedvesség vagy van jelentősége?
Többször megfigyeltem ezt a fajta viselkedést főleg idősebb srácoknál. Még pedig az, hogy sokszor megérintenek, mosolyognak vagy volt olyan idősebb srác aki szinte folyamatosan becézett pl "szívem" vagy tegyük fel ha Szandrának hívnak akkor úgy szólít, hogy "Szandika" vagy "Szandikám" pedig nem álltunk közel egymáshoz, mondhatni alig ismertük egymást.
Létezik, hogy ennyire közvetlenek és ezt csak kedvességből teszik? Vagy ezt miért csinálhatják? Számomra fura, mivel én nem szoktam kvázi idegeneket becézni, (főleg így) sem megérinteni/megsimítani).
2-3 fiúnál is tapasztaltam ezt, és egyikükkel sem voltam szoros viszonyban, sőt.
Nem. A fiuk sosem kedvesek spontan. Ja valaki nem erdekel minket, azt szimplan keruljuk. Ha nem kerulnek, erdekled oket (vmiert).
Van 1-2 ember akik ilyen becezgetosek, kozvetlenek. Ezek altalaban irritaloak es mindenkivel ilyenek. Vagy buta prolik akik igy akarnak felszedni. Egy szinten van a kocsibol dudalgatassal vagy utanadfutyulessel.
Nok allitolag szoktak spontan kedvesek lenni. Bar en csak azt tapasztalom hogy ok is ugyanugy szimpatizalnak es elobb-utobb lesz valami.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!