Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy fiú nagyon odáig volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú nagyon odáig volt értem, de miután megtudta, hogy egy buliban kavartam valakivel, azóta nem nagyon keres és elég meghökkentő dolgot mondott?

Figyelt kérdés
Annyit mondott: "Nem tudok küzdeni egy olyan lányért, aki pillanatok alatt odadobja magát másnak. Nem tudlak becsülni és tisztelni egész egyszerűen, én többet láttam benned."
2023. júl. 17. 01:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Ő komolyabban vette a dolgot, mint te. Mondjuk azok után, hogy olyanokat mondtál neki, hogy csak ő érdekel, elég gáz odavágni, hogy hát így alakult. Szóval jah, a hiszti meg a körítés nélkül egyébként igaza van. Mert én sem nagyon foglalkoznék olyannal, aki velem csinál ilyet. Legalább egyenes volt, és megmondta. Nem tudom, neked ezen mi a meghökkentő? Hogy meg merte mondani?
2023. júl. 17. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

9# nahát, ki is derült hogy igazam volt.

7#-es voltam, a lepontozók pedig szégyelhetik magukat ;)

2023. júl. 17. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Itt látszik ki az éretebb :)
2023. júl. 18. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!