Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy én hetekig szeretnék beszélni valakivel még mielőtt komolyra fordulnak a dolgok?
Azért találkozol, hogy megismerd, nyuszkó.
Én ha nincs nagyon, nagyon jó oka a másiknak hogy miért nem akar 1 (max 2) héten belül találkozót, akkor elengedem a dolgot. Tudom hogy 1-2 hét utána tali nélkül nekem a lelkesedésem nullához konvergál. Ahhoz nagyon, nagyon érdekes személyiségnek kell lenni, hogy ne így legyen, ilyennel pedig egy kezemen meg tudom számolni hánnyal találkoztam életemben, pedig 50 országot megjártam. Szóval előre, vagy hátra. Féket húzva szöttyögni én biztosan nem fogok. De bizonyára ha elég sikeresen kontraszelektálod így az értelmes embereket, találni fogsz olyan nyomit, akinek nincsenek elvárásai, és a padlót is felmoshatod vele, nagy élmény lesz.
Az elvárásokat emelni jó dolog. Idióta elvárásokat támasztani viszont rossz stratégia, mert a legjobb partnerek kiszagolják, lelépnek, és csak a selejt marad, aztán jöhet a "miért nincsenek értelmes fiúk" mantra pár év kínkeserves szenvedés után.
Én teljesen egyetértek veled kérdező.
Igazából nem is értem azokat akik 1 hét után összejönnek és már hirtelen ő lett életem értelme meg uuugy szeretlek és hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!