Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimis lányok, összejönnétek egyetemista sráccal? 21 leszek lassan, nagyon tetszik egy 16 éves lány, de nem tudom mennyire lenne elfogadható, ha bepróbálkoznék nála.
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron együtt dolgoztunk diákmunkán, azóta nem beszéltünk. Viszont akkor nagyon sokat beszélgettünk, szerintem összeillenénk. 4 és fél év van köztünk, akkor volt ő 15, én meg a 20-at tapostam. Akkor úgy ítéltem meg, hogy túl sok a korkülönbség köztünk, de így egy év elteltével nagyon hiányzik a lány. Rólam annyit kell tudni, hogy jóval fiatalabbnak nézek ki külsőre, mint egy átlag 21 éves, meg személyiségben is inkább közelebb állok egy tinihez. Múlt nyáron diákmunkán is mindenki 16-nak nézett engem. Személy szerint nem érezném kínosnak, ha udvarolnék neki, de nem tudom ez mennyire elfogadott dolog társadalmilag.2023. júl. 9. 12:54
11/13 anonim válasza:
Rajtatok múlik, simán működhet
12/13 anonim válasza:
hát itt a körülmények a fontosak, milyen emberek vagytok mik a céljaitok, nekem ezerszer mondták hogy egyetemre megyek palizni fogok, pedig nekem nem ez a célom, ha meg lenne addig valakim biztos nem tenném, de az egyetemisták is inkább már korukbeliekkel ismerkednének, aki oly érett, egy szinten vannak (értem itt azt hogy van aki középsuliba kel fel és viszi el az anya által csinált kaját, vagy az egyetemista aki önálló és rendszeresen eljár dolgozni, az ilyen elvárja a másiktól is ugyanezt)
13/13 Kucc válasza:
tapasztalatbol mondom neked barátom hogy egy 16 éves lány általában kap a lehetőségen ha egy huszas faszival kavarhat. Mondhatjuk hogy lány függő de hogyha bejössz neki (remeljük) akkor egy csábos mosoly és már nem fogja érdekelni a kor különbség.
egyáltalán nem kínos, ha nemet mond akkor ez van tovább kéne lépni. Biztos van még ezer olyan csinos és aranyos lány, csak ne legyen csőlátásod.
Na puszi a pocidra kapd el a csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!