Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért vannak olyan emberek, akik nem tudnak megszabadulni az exeiktől?
Ismerek például egy olyan csajt, akinek van vagy 5-6 exe... És oké, megértem, nem akarja őket letiltani... Oké, megértem, még azt is elfogadja, hogy követik őt...
De miért követi őket? Miért lájkolja a képeiket? Miért találkozik néha velük? Miért ölelgeti őket néha? Mi ebben neki a jó?
1essel ertek egyet. A letiltas gyerekes. Az erett emberek megbeszelik a problemakat ,nem letiltjak egymast. Ez nem igy mukodik.
Egykor az az ember az eleted resze volt. Egy rossz dontes lehet utolag, de egy dontes volt. Ezzel egyutt kell elni, fejlodni.
19l
#3 A letiltás bosszúból gyerekes, de valakinek tényleg ez segít az elengedésben. Ha letiltja a másikat, akkor nem látja és nem tud neki írni, max akkor, ha feloldja. A feloldásig vezető, pár kattintásból álló úton pedig legalább végig tudja gondolni, hogy miért is tiltotta le.
Amúgy jó tudni, hogy van olyan ember, aki nem a trendekhez igazodva, utálat keretében szakít a partnerével, hanem utána is képes vele emberként viselkedni.
"És oké, megértem, nem akarja őket letiltani..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!