Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet egy pszicho lánytól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy pszicho lánytól leginkább megszabadulni, aki teljesen a hatalmába kerített?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy miért ragaszkodom hozzá, de elég bizarr az egész lány, sokat bánt, sokat árt, kényére-kedvére játszik velem... De mégis szeretem, mit tegyek?
2023. ápr. 22. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hol ismerted meg?

Mivel tudott a hatalmába keríteni?

Mivel ártott a legjobban?

2023. ápr. 22. 16:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Tiktokon ismertem meg, belefutottam egy live-ba, nagyon érdekes lány volt, mármint, semmi extra, de egy kicsit fura volt.

Igazából azzal, hogy olyan elesett volt, láttam, hogy senki sem érti, írják az ostoba, üres szavakat a fickók, és magányosnak tűnt. Kevés önbizalommal.

Azzal, hogy néha konkrétan azt kívánta, bárcsak meghalnék, mikor "kevés" voltam számára, direkt, akarattal, közös képeket küldött random arcokkal, ölelkezősöket és hasonlók.

2023. ápr. 22. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent hogy "kevés" voltál számára?

Ha jól értem tegyük fel vmiben nem tetszett amit mondtál vagy az nap vmivel nem a kedvére tettél akkor így viselkedett?

Engem azért is érdekel a kérdés mert én is voltam ilyen helyzetben.

A leírásod eddig stimmel, ő is magányos volt, semmi extra érdekes, és fura, kiemelkedő az átlagból mégis az intelligenciájával viszont kevés önbizalommal.

Nagyon uralkodó jellegü volt, és ő is mindig kényszeresen beszélt férfiakkal, bár állítása szerint csak hülyitésből, élvezte ha bánthatott másokat érzelmileg.

Én úgy szabadultam meg tőle, hogy azt mondta nagyon unalmas és haszontalan vagyok számára, tünjek el, de sokáig nagyon kegyeiben voltam aztán elég volt pár alkalom hogy nem voltam számára "hasznos" és így viselekdett. Kb durva de így volt

2023. ápr. 22. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ha a képküldős esetek után nem tiltottad le reflexből, akkor igazából javasolhatunk bármit, nem fogod megtenni.:(
2023. ápr. 22. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberektől általában azért borzasztó nehéz megszabadulni, mert amikor időnként jó fejek veled, akkor nagyon boldoggá tudnak tenni, és a rossz dolgok háttérbe szorulnak. Egyszer fent, egyszer lent. De csak rosszabb lesz, ráadásul mire feleszmélsz, alaposan leépít. Nem lepne meg, ha öngyilkossággal is fenyegetőzne, amikor olyat készülsz tenni, ami neki nem tetszik. Voltam együtt ilyennel, csak én vagyok a lány, exem pszicho hapsi. Egy idő után már pszichológushoz jártam miatta, majdnem 2,5 évet pazaroltam el rá. :( Ne akard ezt tenni magaddal. Vegyél magadon erőt és tiltsd le mindenhonnan. Már az is beteges viselkedés, amennyit leírtál róla. Ő nem szeret téged, birtokol. Meríts erőt ebből is, nekem igazán az segített, amikor komolyan ráébredtem, exem mekkora gyökér alak. A pszichológuson kívül a legjobb barátom is segített rájönni, hogy egy zsarnokkal vagyok együtt. A csajnak vagy valamiféle személyiségzavara lehet, vagy nárcisztikus, esetleg több dolog. Olvasgass ezekről, hátha ráismersz és ez is elveszi tőle a kedved.
2023. ápr. 22. 23:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy megerődödsz, és kiábrándulsz belőle.

Emellett nem ártana más csajokat is megismerni.

Nekem ez volt a recept.

2023. ápr. 23. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!