Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pszicho lánytól leginkább megszabadulni, aki teljesen a hatalmába kerített?
Hol ismerted meg?
Mivel tudott a hatalmába keríteni?
Mivel ártott a legjobban?
Tiktokon ismertem meg, belefutottam egy live-ba, nagyon érdekes lány volt, mármint, semmi extra, de egy kicsit fura volt.
Igazából azzal, hogy olyan elesett volt, láttam, hogy senki sem érti, írják az ostoba, üres szavakat a fickók, és magányosnak tűnt. Kevés önbizalommal.
Azzal, hogy néha konkrétan azt kívánta, bárcsak meghalnék, mikor "kevés" voltam számára, direkt, akarattal, közös képeket küldött random arcokkal, ölelkezősöket és hasonlók.
Mit jelent hogy "kevés" voltál számára?
Ha jól értem tegyük fel vmiben nem tetszett amit mondtál vagy az nap vmivel nem a kedvére tettél akkor így viselkedett?
Engem azért is érdekel a kérdés mert én is voltam ilyen helyzetben.
A leírásod eddig stimmel, ő is magányos volt, semmi extra érdekes, és fura, kiemelkedő az átlagból mégis az intelligenciájával viszont kevés önbizalommal.
Nagyon uralkodó jellegü volt, és ő is mindig kényszeresen beszélt férfiakkal, bár állítása szerint csak hülyitésből, élvezte ha bánthatott másokat érzelmileg.
Én úgy szabadultam meg tőle, hogy azt mondta nagyon unalmas és haszontalan vagyok számára, tünjek el, de sokáig nagyon kegyeiben voltam aztán elég volt pár alkalom hogy nem voltam számára "hasznos" és így viselekdett. Kb durva de így volt
Úgy, hogy megerődödsz, és kiábrándulsz belőle.
Emellett nem ártana más csajokat is megismerni.
Nekem ez volt a recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!