Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval távkapcsolatban voltunk, és elég durván megbántott, mit tegyek?
Igazából szerettem, csak itt volt a ballagás, haverokkal összejöttünk, és sajnos megcsaltam őt egyik osztálytársammal, és hát azt mondtam neki, hogy azért, mert ő itt volt, ő meg távol.
Erre azt mondta, hogy akkor ennyi erővel miért nem a szomszédommal csaltam meg, hiszen ő még közelebb van, sőt, az apámmal, vagy éppen a kutyámmal, úgyis mindig az ölemben hordom.
Hogy lehet ilyen bunkó ha elvileg szeret?
Ez már annyira polgárpukkasztó, hogyha nem értenék hozzá, akkor még el is hinném, de úgy látszik nekem kell a lepedőt lerántanom a "szellemről", hogy ez egy K A M U kérdés.
24F
Ember elkellene gondolkoznod azon amit csináltál nem pedig még neked felháborodnod...
Teljesen igaza volt neki és sajnálom hogy ilyen személybe szeretett bele mint amilyen Te vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!