Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval távkapcsolatban voltunk, és elég durván megbántott, mit tegyek?
Igazából szerettem, csak itt volt a ballagás, haverokkal összejöttünk, és sajnos megcsaltam őt egyik osztálytársammal, és hát azt mondtam neki, hogy azért, mert ő itt volt, ő meg távol.
Erre azt mondta, hogy akkor ennyi erővel miért nem a szomszédommal csaltam meg, hiszen ő még közelebb van, sőt, az apámmal, vagy éppen a kutyámmal, úgyis mindig az ölemben hordom.
Hogy lehet ilyen bunkó ha elvileg szeret?
Én maximálisan neki adok igazat. Ugyanis ebben a sztoriban nem te, hanem egyedül ő az áldozat.
Tekintve hogy nem megcsalni kellett volna, hanem megmondani neki kerek perec, hogy "Figyelj ide, nekem ez a távkapcsolat nem fog menni, mert viszket a p.csám". És akkor nyugodtan szétváltak volna az útjaitok. Bizonyára én még sokkal cifrábbakat is a fejedhez vágtam volna, amit valószínűleg nem raktál volna zsebre, ha én lettem volna a srác helyében, és még örülj neki, hogy higgadtan kezelte az áldozatod!
"Hogy lehet ilyen bunkó ha elvileg szeret?"
Lehet hogy már nem is szeret, azután hogy megcsaltad, és hibáztatod is őt, pedig semmit nem tett ellened. Jogosan volt kiakadva rád.
Ő bántott meg téged?! Te arra nem gondolsz hogy nem csak neked vannak érzelmeid? Ez olyan mintha sorozatgyilkossá válnál és kiakadnál a rendőrségre hogy bevisznek a börtönbe. Nem is veszed észre komolyan hogy te mi rosszat csináltál? Ennyire nem létezik nálad a hűség szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!