Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kdavid2255 kérdése:
Hogyan kezdeményeztek békülést,ugy hogy tudást vele nem bocsánat kérés és még nem léptél tovább a problémán?
Figyelt kérdés
Elég régóta együtt vagyunk, tipikus az az ember vagyok aki mindent nagyon gyorsan elfelejt és megbocsát..... De most nem tudom elfelejteni a hibáit amit tett ( és nem megcsalas vagy ilyesmi) szimplán olyan nezetelteres van közöttünk ami sok ideje huzodott és mára már túl nagy falat hogy csak úgy elfelejtsem..... Miként dolgoztok fel ilyen korulmenyeket? Nehezemre esik ravenni magam hogy talalkozzak vele mert tul nagy a feszültség köztünk és én utálom a konfriktust inkább elmenekulok...2023. jún. 28. 17:08
1/1 anonim válasza:
Ha ennyire nem akarod megoldani a dolgot, és ilyen nagy a probléma akkor szakíts vele és megoldódik minden. Egy konfliktus kezelését nem taktikázással kell megoldani, hogy a másikat befolyásolva ő akarjon békülni. Ülj le elé és mondj el neki mindent őszintén, máskülönben ez nem lesz egy igazi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!