Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne a 20 év körüli parotokrol hogy 16 évesen elkoltozott valakihez. Mit tennél?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolatról van szó. Én azon gondolkodom, hogy szakitok.2023. jún. 16. 11:25
11/17 anonim válasza:
Ezer oka lehet. Pl. letojták a szülei. (mert alkoholisták voltak, vagy drogosok, vagy egyszerűen nem érdekelte a gyermekük és leléptek.)
vagy meghaltak.
Vagy bántalmazták, csicskáztatták, éheztették, állandó kényszermunkára késztették...
vagy 16 évesen csak beütött a tinédzserkor, és akkor a hormonoktól és/vagy egy pillanatnyi helyzet indulataitól - ezt TE nem tudhatod - túlfűtve hirtelen hozott - akár indulatból, akár átgondolva - egy döntést.
Szóval NEM tudhatod. Ha nincs más infó, amit ide nem írtál ki, , akkor önmagában csak emiatt biztos nem hagynám el.
12/17 anonim válasza:
What? Mivan?
Csak én nem értem hogy ebben mi a probléma? Nem kurvázni ment.
Akkor is szamítanál ha hozzád akarna költözni, mert szeret?
15/17 anonim válasza:
Pontosan mi zavar téged? Nem nagyon értem mi a probléma.
16/17 anonim válasza:
Az volt a baj, hogy hozzád költözött.
17/17 anonim válasza:
Mi a fsaz közöd van a múltjához? Erkölcsi bizonyítványt ne vigyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!