Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Zavar, ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar, ha egy lány szőrös (has, hát)? Vagy ducibb?

Figyelt kérdés

2023. jún. 14. 16:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 19-es! Gondolom te is szőrteleníted a lábadat, hátadat és arcodat férfi létedre ha ilyen elvárásaid vannak a nőkkel szemben :)
2023. jún. 29. 14:13
 22/27 anonim ***** válasza:
37%

21) már ne haragudj,de ez miért elvárás?

Szerintem korrekt volt.

A másik meg melyik elvetemült férfi szőrteleníti a lábát?

A többit amit felsoroltal meg érthető,de ezen meg akadt a szemem.

A másik az,hogy ez miért baj,hogy egy férfinak ilyen elvárásai vannak? Ezt minden nőtől kérdezem!

Nektek nőknek nincsen külsőleg semmi elvárásaitok? Gondolom van,és ezzel nincsen semmi gond. Mi férfiak szeretjük ha egy nő szépen néz ki, bár a szépség relatív és mindenkinek más jön be,de tegye mindenki a szívére kezét és mondja azt,hogy egy nő aki szőrös és igénytelenül néz ki az vonzó,persze ebbe is bele lehet kötni ugyebár kinek mi az igénytelen.

De most azokhoz a nőkhöz lenne egy kérdésem akik a fent írtakal egyet értenek,nektek vonzó egy kopaszodó kövér férfi? olcsó ruhákban jár és egy középkategóriás autója van

2023. júl. 2. 00:44
 23/27 anonim válasza:
100%
Én kifejezetten a ducibbat szeretem de a szőr sem vészes csak ne legyen sok
2023. júl. 3. 15:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna!
2023. aug. 14. 14:17
 25/27 anonim ***** válasza:
nem zavar, de a picit duci nem tudom mit takar, de bizonyos szintig nem zavar
2023. szept. 16. 11:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2023. nov. 27. 12:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem pont, hogy tetszene. Lenne kedved ismerkedni?
2023. dec. 18. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!