Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Zavar, ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar, ha egy lány szőrös (has, hát)? Vagy ducibb?

Figyelt kérdés

2023. jún. 14. 16:14
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
91%
Nem. Nekem volt már olyan kapcsolatom.
2023. jún. 14. 21:43
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
Attól függ mennyire szőrös, ha kis apró pihésen, alig láthatóan az totál belefér.
2023. jún. 15. 07:42
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
A válaszadók szerint a nők nem szőrösek? XD Gondolom ti sem vagytok csupaszok, de azért elvárjátok a nőktől, hogy szőrtelenítsenek.
2023. jún. 15. 10:16
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
13, de tudjuk hogy szőrősek de ha egy szőrős hátú nőt meglátok kiráz a hideg
2023. jún. 15. 15:33
 15/27 anonim ***** válasza:
89%

A szőr természetes, nem véletlenül van ott ahol, ha megkérdezel egy orvost az is ezt fogja mondani.

Az hogy valakinek nem tetszik, hát így járt. Meg lehet beszélni a pároddal hogy ha akció van borotvalja le de ez az ő teste, az ő döntése. Nekem volt egy pasim akinek szakálla volt, nekem nem tetszett. Tudta hogy ezt gondolom de nem borotválta le, nem is kértem. Neki jó volt, elfogadtam.

Sokan felhatalmazva érzik magukat hogy megalazzák ezzel a másikat. A média miatt a nőkről kialakult egy kép és az emberek egy része csak ezt képet képes elfogadni. Ugyan ezt a helyzet a férfiakkal is.

Ha a párom undorodna tőlem, utasítana hogy borotváljam le vagy elhagy, esetleg megalázna emiatt otthagynám.

2023. jún. 15. 23:31
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
Tök felesleges volt kérdezned ha mindenkit leszarsz...
2023. jún. 16. 00:37
 17/27 anonim válasza:
90%
Ha egyébként tetszik a lány, nem zavar.
2023. jún. 16. 05:29
 18/27 anonim válasza:
42%
A duci az jobb de a szőr az szar
2023. jún. 24. 22:00
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
Láb-hát-arc szőr azért kicsit zavaró lehet, de az ápolt szőrzet intim részeken, popsin kifejezetten izgató tud lenni. A duciság is lehet szexi, nekem pl bejön. Ne legyen egy nő yeti szőrileg és ne legyen jabba se testileg. A kisebb-nagyobb eltérések az átlagtól kifejezetten izgalmasak tudnak lenni egy nőnél számomra. <3
2023. jún. 28. 13:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki így jó nem zavar.
2023. jún. 28. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!