Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenert elhagynád a párod?
Már egy pár hónapja együtt vagyunk és kiderült hogy mikor már ismerkedtünk és bőven elvileg szerelmes volt belém. Pár nappal mielőtt össze jöttünk ő még tinderen beszélgetett más fiúval és alakulgatott vele. De mivel rá pár napra megkérdeztem, hogy leszünk-e együtt utána természetesen semmit nem beszélt vele. Én nagyon kiakadtam hogy mielőtt összejöttünk és már bőven szeretett beszélgetett más fiúkkal is. Nagyon megbánta és őszintén szeret. Pár napja derült ki ez az egész és bevalott mindent. De miután összejöttünk soha többet nem beszélt ismerkedés szempontjából senkivel.
Ti mit csinálnátok?
Bár nincsen közöd ahhoz hogy mit csinált mielőtt kapcsolatba léptetek, attól még eshet neked rosszul ez az egész. Meg tudom érteni, nekem is rosszul esne.
De szerintem ezért ne hagyd el, inkább beszéljétek meg a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!