Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyenert elhagynád a párod?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenert elhagynád a párod?

Figyelt kérdés

Már egy pár hónapja együtt vagyunk és kiderült hogy mikor már ismerkedtünk és bőven elvileg szerelmes volt belém. Pár nappal mielőtt össze jöttünk ő még tinderen beszélgetett más fiúval és alakulgatott vele. De mivel rá pár napra megkérdeztem, hogy leszünk-e együtt utána természetesen semmit nem beszélt vele. Én nagyon kiakadtam hogy mielőtt összejöttünk és már bőven szeretett beszélgetett más fiúkkal is. Nagyon megbánta és őszintén szeret. Pár napja derült ki ez az egész és bevalott mindent. De miután összejöttünk soha többet nem beszélt ismerkedés szempontjából senkivel.

Ti mit csinálnátok?

2023. jún. 3. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Tulreagaltad nagyon. Nem hagynám el
Azonnal kidobnám
Nem reagáltad túl de attól nem hagynám el
51 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Én megértelek, hiszen, ha szerelmes beléd, mi a jó istenért csinál ilyeneket? Meg ugye elkezd az ember agya kattogni, hogy küldött-e meztelen képeket ezeknek, találkozott-e velük, volt-e ez-az velük...
2023. jún. 3. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Elhagyni nem hagynám, amúgy, de hogy bizalmam rendesen megrendülne benne, az biztos...
2023. jún. 3. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem hagynám el. Mivel akkor még nem voltunk együtt így ahhoz, hogy a kapcsolatunk előtt mit csinált nincs közöm hozzá.
2023. jún. 3. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj! Eszméletlenül ritka az olyan lány, aki ilyet őszintén elmond. Ha ilyet elmond neked, akkor egész biztosan szeret. Én nem hagynám el, hanem még jobban szeretném azért, hogy őszinte volt velem.
2023. jún. 3. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem értékeld azt, hoogy őszinte volt hozzád, és kapcsolat alatt nem csinálja ezt.
2023. jún. 3. 19:15
 6/7 after stroke ***** válasza:
100%
Hogy mit csinált "előtted", ahhoz neked max.annyi közöd van, hogy az akkori tettei következtében lett olyan ember, amilyen most. Most szeretni való? Ugye az? Akkor meg mi a búbánatos nyuszibogyót rugózol a múlton?
2023. jún. 8. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár nincsen közöd ahhoz hogy mit csinált mielőtt kapcsolatba léptetek, attól még eshet neked rosszul ez az egész. Meg tudom érteni, nekem is rosszul esne.

De szerintem ezért ne hagyd el, inkább beszéljétek meg a dolgot!

2023. jún. 8. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!