Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltem a barátnőm?
A barátnőm ilyen rocker/metálos/alter és hasonló arcokkal is lóg. Mindig mennek koncertre, ami nem is lenne baj, viszont mindig olyanokat mesél, hogy bent pogóznak a tömeg közepén a haverjaival, meg a tegnapi koncerten feadták szörfözni a tömeg tetejére. Ez nem veszélyes? Nagyon félek, hogy megsérül. Alacsony és vékony, amikor eddig pogózást láttam ott nagydarab férfiak voltak többségben. Alapból nem zavarna hogy bulizik, viszont nagyon félek, hogy baja esik. Ő persze mindig jön hogy ne aggódjak, tud vigyázni magára.
20/f
Ő 18/l
Döntsd el magad.
Elég szegényes személyiség lehet a barátnőd.
Ahogy az előzőek írják: ha kívülről nagyon durvának tűnik, belülről egyáltalán nem az! Én is lányként nova rockon a legnagyobb wall of death közepén pogóztam, el is estem párszor, 0,2 másodpercig SE vagy a földön mert egyből felkapnak. Iratlan szabály :)
Ami problémás inkább ha barátnőd szemüveges: azt inkább cserélje le kontaktlencsére a koncertre mert leeshet/betörhet az üveg/stb.
Nem szemüveges, úgyhogy ezzel nem lesz gond.
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat, megnyugtattatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!