Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LoneWolf:P kérdése:
Mit csináljak???
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!!! Volt egy online barátnőm titokban,de az apja megtudta és ezért eltiltott tőle. mivel le kellett tiltani sehogy sem tudom elérni. Az apjával akarok beszélni,de nincs meg az elérhetősége. Személyesen sem tudok vele beszélni, mert pontos cím nincsen.Mit tegyek??? Nagyon szeretem őt,de az apja miatt nem lehetünk együtt!De a fuvart is megtudom oldani,de nincs meg a pontos cím.2023. máj. 1. 16:23
1/8 anonim válasza:
Kamuprofil, ráírsz hogy adjon elérhetőséget
2/8 anonim válasza:
Az nem lehet hogy a csaj nem akar téged, és így ráz le?
Te vagy az Wolfi?
3/8 anonim válasza:
Csinálj új fiókokat es írj rá... Amugy az apja a szemelyisegi jogaitokat serti meg, ha ok nelkul ebbe bele szol, jogot sért. Ha oka van ra, pl szexre akarna egy pasi csabitani bizonyitottan, akkor lépjen kozbe, de ha a baratsag normalis, akkor ne avatkozzon bele...
4/8 A kérdező kommentje:
Csináltam új profilt és rá írtam. Elmondtam, hog ki vagyok, mi vagyok. És mivan, ha nem nézi meg, mert nem tudja, hogy ki vagyok?
2023. máj. 1. 17:31
6/8 anonim válasza:
Az olyan mint a virtuális állatka. Tamagochi
7/8 anonim válasza:
Eteted egy kis figyelemmel, és kapsz jpg ciciket?
8/8 anonim válasza:
7: Normál esetben igen. De a játékban sem tudod a végtelenségig életben tartani szóval kinyírod azzal, hogy átvered, és ettől te leszel a zsigoló, és minden szart is megtesz neked, mert azt hiszi te vagy a minden, és barlangot formál a lábával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!