Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm folyton, direkt nagyon hangosan böfög? Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Még direkt rá is játszik. Lenyakalja az energiaitalokat, üdítőket. Kivagyok tőle. 19 éves.2023. márc. 12. 20:26
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
28 szavazat
1/16 anonim válasza:
Aki bunkókkal barátkozik, így jár.
Én egyet tennék: elköszönnék tőle. Végleg.
2/16 anonim válasza:
Ha legközelebb ezt csinálja, nézz mélyen a szemébe és eressz el egy recsegős fingást jó hosszan :D majd leszokik róla
4/16 anonim válasza:
Ha értelmes és elmondod neki őszintén hogy bánt, abba fogja hagyni. Ha nem, akkor éretlen, döntsd el megéri-e neked
5/16 anonim válasza:
Beszélj vele hogy neked ez nem tetszik
6/16 anonim válasza:
19 évesen energiaitalozik? :D
szerintem meg látszik, hogy buta mint a segg :D
7/16 anonim válasza:
Nem beszélgetni kell hanem kitenni
8/16 A kérdező kommentje:
Most szóltam neki komolyan és direkt akkorát böfögött utána mint a földrengés. Azt mondja hogy jólesik neki és ahol más nem hallja csak mi senkit nem zavar ne korlátozzam ebben. Amúgy nagyon szép lány, minden másban rendben van vele.
2023. márc. 13. 14:40
9/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tulreagalom ezert kerdezem. Hogy mas is szokta-e ezt es ennyire gaz de ezek szerint igen.tarsasagban utcan nem csinalja.
2023. márc. 13. 14:41
10/16 anonim válasza:
Mondom fingj az orra alá, mert neked meg az esik marha jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!