Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
2 éve, majdnem 3, hogy a barátommal együtt vagyunk. De igazából ezt úgy kell elképzelni hogy vagy 3x szakítottunk eközben.. volt már rá példa az elején hogy másik facebookot gyártott és beszélt lányokkal, persze akkor sokaig nem voltunk együtt de megbocsájtottam, talán mert túl naív voltam de azóta rendben van minden és nagyon úgy látszik hogy szeret engem és megkomolyodott, de az utóbbi időben nagyon furcsa minden. Alig beszélünk és mindennap megy ide oda es tenyleg epphogy ir vagy pedig jatsszik es sokszor erzem h alig figyel a mondanivalomra ha ezeket elmondom azt mondja hogy ez csak hiszti es teljesen ideges lesz, es mindig ugy hozza ki hogy en vagyok a hibas es lekiismeretfurdalast okoz meg arra lyukad ki h en fix megakarom csalni. De kapcsolatunk elejen sokkal figyelmesebb volt es sokkal tobbet beszelgettunk de az utobbi idoben ezt nem erzem. Ritkan is talalkozunk 70kmre van kb de mar fel eve taliztunk le akartam menni hozza es azt mondta jon o es ne aggodjak.. de mar par honapja halogatja a talit mert h most ezert nem jo meg ezert nincs penze es ezert ne jojjek stb stb.. tanacstalan vagyok. Tenyleg nagyon szeretem es nem tudom elkepzelni hogy o massal legyen egyutt de nem tudom mire velni ezt az egeszet es hianyzik a torodes, es az hogy ne egy fel evbe pl egyszer talalkozzunk.. Probalom vele megbeszelni de szokasosan ugy hozza ki h ez egy indok nekem hogy szakitsak es inkabb mondjam el ha nekem mas kell es hogy megint hisztizek2023. ápr. 29. 16:19
1/2 anonim válasza:
Nem szeret. Ez elég egyértelmű. Nem pazarolnám rá az időmet. Egy fiú, ha szeret talál időt találkozni, és nem keres kifogásokat.
2/2 anonim válasza:
Nocsak..annyira mondogatja a megcsalást és szakítást hogy ezzel egyértelműen elárulta saját magát.
Sajnálom csajszi de biztosan te is tudod hogy ez már nem kapcsolat. :/ Csak fájdalmat okozol magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!