Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lehetek?
Kicsiként apum nem sokat volt velem, nem adta meg azt a szeretetet, amire nekem szükségem van. Egy kis ideje észre vettem, hogy a korosztályombeli fiúkhoz nem igazán vonzódok. Inkább a nálam sokkal idősebbek jönnek be és sokat fantáziálok ezzel kapcsolatban.
Esetleg vannak olyan férfiak, akik pont az ilyen lányokat keresik?
Nem feltétlenül vagy az…
Végignézve a mai fiatal “férfiak”on, én nem igazán lepődök meg, hogy nem vonzanak… persze tisztelet a kivételnek.
Pont ezt írtam én is más szavakkal :) illetve Férfiként és nem a korosztályotokból.
#6os voltam
Elfenekelgetnélek...
(T. Tibor, 49 éves, falunapok bikája, a táncoló oroszlán.)
Valószínűleg, igen. Én is az vagyok, és belementem sok hülyeségbe emiatt. Ne hagyd hogy kihasználjanak. Ha érdekelnek a tapasztalataim vagy van kedved beszélni erről, nyugodtan írj. Hány éves vagy amúgy?
Egy bizonyos kor alatt tényleg nem kéne belemenni semmibe (!) idősebbel, hiába tetszenek ők. Sokat sérülhetsz emiatt, főleg ha azt várod hogy szeressenek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!