Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gáz hogy apakomplexusos vagyok? :$ 16L
Figyelt kérdés
Mindenki ezért szekál2021. jan. 19. 15:47
1/19 anonim válasza:
Nem mondtam hogy gáz ez van kész
3/19 anonim válasza:
Konkrétan milyen formában jelenik meg nálad ez a dolog?
4/19 A kérdező kommentje:
3-as. Hát úgy, hogy az idősebb pasik jönnek be..
Akár a nálam 25 évvel idősebbek is...
2021. jan. 19. 16:49
5/19 anonim válasza:
Nagyon sok tini van így ezzel, hogy az oregebb pasik jonnek nekik be. Csak legkozelebb legyél okosabb, és nem kell az ilyet hangoztatni, és elmondani másoknak. Vannak dolgok, amiket jobb magadban tartani ;) Attol még vágyni vágyhatsz ugyan úgy rá, és ugyan úgy meg is nézheted. Ha meg megérdezik, hogy neked kik jonnek be, legyél még okosabb, "nekem a kicsit pár évvel idosebbek" ennyi
7/19 anonim válasza:
Nem, csak néha megéri használni az agyunkat, mielott mindenkinek minden feleslegeset elcsacsogunk. Régi szép magyar mondás, ne szólj szám, nem fáj fejem... :D
9/19 anonim válasza:
Szia!
Ahogy előttem is mondták, hogy tini lánynak az idősebbek jönnek be. Nekem is, és valóban jobb azt mondani símán, hogy az idősebbek, mint azt hogy apakomplexusom van.
Én is annyit mondom, ha kérdezik és nincs a kérdés elől menekvés. Amúgy semmi ciki nincs benne.
16l😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!