Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarlak bántani, nem akarlak megnyomorítani, de ha ellenem fordulsz, készülj fel, gondok lesznek? (barátom szavai)
Figyelt kérdés
Szóval kiderült, hogy megcsaltam, és így reagált... Ez egy kicsit megijesztett.2023. ápr. 6. 00:37
11/19 anonim válasza:
Jobb is,hogy vége lett a kapcsolatnak.Lényegében súlyosan megfenyegetett.Én azonnal szakítanék és elmesélném az ismerősöknek,hogy mit mondott hogyan esetleg valami baj lenne tudják ki okozta.
12/19 anonim válasza:
Lehetséges, hogy túlságosan szélsőséges vagyok, de én azért a rendőröknek is elmondanám ezt.
14/19 anonim válasza:
Napi r..nc ismét…kiderült :d miért te sem tudtál róla ? Mit vartal mit mond ügyes vagy kedvesem ? Vagy elvisz a mekibe? Én pofán is kurtalak volna úgy also hangon
15/19 anonim válasza:
Te ismered, és te tudod milyen hangsúllyal mondta és mikor. Amúgy ne csodálkozz rajta, ha megcsalod. Senki sem fogadja jól, ha kiderül.
16/19 anonim válasza:
Hát, azért nem lennék benne biztos hogy aki ilyet mond nem harap. Határozott, és intelligens célzás volt. Amikor hasonlót mondott egy ismerősöm a volt asszonyának, ott sajnos be is váltak az igéretek és nem is tud ellene mit tenni... Aki elvetemült, azzal nem szabad gec1zni. Hamar át lehet gondolni az életed ilyen megcsalogatások után, ha olyannal teszed aki nem törődik a következményekkel.
17/19 anonim válasza:
Mi ebben az intelligens? Tini kategória, egy felnőtt férfitól én is megijednék, de egy kamasztól mit féljek?
18/19 anonim válasza:
Szakíts vele és kérd a szüleid, meg a rendőrség segítségét, vagy én verem agyon azt a patkányférget, aki ilyennel fenyegetett téged! Addig dobd ki amíg nem késő, életveszélyben vagy mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!