Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfival együtt voltunk néhány alkalom erejéig, viszont nem volt hivatalosan kimondta, hogy kapcsolatban voltunk, akkor mi mik voltunk egymásnak? Akkor is exnek számít, ha nem volt hivatalossá téve?
Nem tudom, hogy mikor történt, de érdemes lenne elhúzni egy nőgyógyászhoz azonnal és egy esemény utáni tablettát kérni.
Jobb megnyugodni, mint parázni, és később azon gondolkozni, hogy megtartsd, vagy menj abortuszra.
Ha már kicsúsztál az eseményutáni időből (nagyon kevés nap, szóval ha lehet, még ma mennék) akkor agyalhatsz, hogy megtartod, vagy elveteted.
ha megtartod, akkor követelhetsz gyerektartást, ha tudod, hogy ki volt. Persze bizonyítani is kell tudni, hogy ő az apa, pl. hivatalos apasági teszttel. (A suttyomban készített nem bizonyító erejű bíróságon, és törvénytelen is). Bíróság kötelezheti DNS vizsgálat készítésére, és ha ez bebizonyosodik, akkor már sima ügy, a gyerektartási.
Szeretném remélni, hogy csak egy troll vagy. Valahogy ez a sejtésem.
Talán egy terhességi teszt majd segít kideríteni, hogy mi a helyzet.
Akkor még mindig lehet dönteni, hogy abortusz, vagy megtartod.
Nem vagyok troll.
Ezek tényleg megtörténtek és így, ahogy itt leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!