Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baromira beteg vagyok. Tudja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baromira beteg vagyok. Tudja a barátnőm. Kértem, hogy küldjön már egy képet magáról, jólesne, erre kirakott instán egy képet, hogy két sráchaverjával "bulizgat"... Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ez normális viselkedés egy barátnőtől?
2023. márc. 19. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

Már nem azért, de a barátnőd nem arra van hogy képeket küldözgessen neked. Én megértem ha hiányzik, de akkor hívd fel és beszélgessetek, vagy irogassatok.

Egyébként az a csaj magánügye hogy kivel jár bulizni, úgy sem mondhatod meg neki hogy mit csináljon és mit ne.

Az meg megint egy másik kérdés hogy milyen kapcsolatban áll azzal a két pasival, vagy hogy mióta vagytok együtt, és hogy van ez nálatok megbeszélve.

2023. márc. 22. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
11 logikája "A CSAJ A KAPCSOLATBAN AZT CSINÁL AMIT AKAR. HA NEKED NEM OKÉ, HOGY A TUDTOD NÉLKÜL ISMERETLEN CSÁVÓKKAL BULIZIK, VAGY ORGIÁZIK, AKKOR HÍMSOVINISZTA BIGOTT VAGY, REEEEEEEEEEEEEE" és más inkoherens idióta gondolatok
2023. márc. 22. 19:33
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Azt nem tilthatod meg neki, hogy fiúbarátai legyenek, és időt töltsön velük, és ha ez zavar, akkor azon dolgoznotok kell együtt, megbeszélni, tisztázni a “szabályokat”, hogy mindkettőtöknek kényelmes legyen.

Mi a párommal mindig megbeszéljük, hogyha külön megyünk bulizni, hogy hova megyünk, kik vannak ott, az este folyamán is tartjuk a kapcsolatot, hogy épp mi történik. Persze nem percenként textelünk, csak ha mondjuk tudom, hogy még maradok egy órát, vagy átmegyünk máshová, akkor megírom neki. Ez minimalizálja, hogy a másik aggódjon meg féltékenykedjen, meg találgasson, hogy vajon mi lehet a másikkal. Ha neked ez a megoldás megfelelne, beszéld meg a barátnőddel. Mondd meg neki őszintén, hogy rosszul esett, hogy nem tudtál róla, hol van, és mit csinál, és az instáról tudtad meg, kikkel van. Lehet, hogy neki meg ez már túl nagy kontroll lesz (nekem nem az, de mindenki más ezen a téren) és máshogy kell kompromisszumot kötnötök. De ez csak kommunikációval lehetséges!

2023. márc. 23. 09:23
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Fiú lány barátság nem létezik, az a két csávó akkor varrná le a csajt, amint tudja, egy pillanatot nem gondolkodna rajta
2023. márc. 23. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
Akkor milyen nagy szerencse, hogy a csajnak is van beleszólása, hogy ki “varrja le” és ki ne.
2023. márc. 23. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Igen, és rég rossz, ha ilyenekkel lóg. Lógjon nyugodtan, de biztos nem lesz velem kapcsolatban, és a csaj repült volna egyből azután, amit itt leírt a kérdező, ha én lennék OP
2023. márc. 23. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Ha engem dobna a pasim, mert időt merek tölteni a fiú barátaimmal, akkor jobb is, hogy nem együtt folytatjuk. Óriási “piros zászló”, ha egy férfinak olyan kevés önbizalma van, hogy úgy gondolja, bármelyik másik férfiért egyszerűen le fogja cserélni a párja :)

Az ilyen túlkontrollált kapcsolatok vezetnek ahhoz, hogy az egyik félnek titkolóznia kell, és a másik háta mögött csinálnia a szabadidős programjait, mert teljesen kiborul a másik, ha véletlenül a párja hozzászól egy ellenkező nemű egyénhez. Normális féltékenynek lenni, normális, hogy nem akarod elveszíteni a kedvesedet, de ilyenkor kell ezekről az érzésekről beszélni, és letisztázni, hogy az, hogy valaki megiszik két sört pár haverjával az nem vezet egyértelműen oda, hogy gruppeneznek majd egész éjjel.

2023. márc. 23. 13:39
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan, remélem a te pasid meg a hátad mögött bulizik 2 csajjal :DDD ekkora baromságot, hogy ez bármelyik fél részéről is oké lenne... Egy kapcsolatban nem megy el az ember a másik fél tudta nélkül nőkkel férfiakkal az éjszakába szórakozni, olyan helyre, ahova azért lássuk be, a többi nő/ férfi miatt megy az ember. Nagy baj van a fejekben, ha ez bárki szerint oké és rendben van.
2023. márc. 23. 14:41
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ha ez bárki szerint, önbizalomhiány. Lol. Vicc. 12es kommentemet tudom ide újra idézni
2023. márc. 23. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem értem, miért kéne a hátam mögött csinálnia ezt? Már itt baj van az egésszel. Mi el tudjuk mondani egymásnak, kikkel vagyunk és mit csinálunk, anélkül, hogy bárki is paranoid féltékenységi rohamot kapna. Sosem mondtam, hogy az oké, hogy nem mondta el, nyilván nem oké, fontos ezeket megbeszélni, de pont ezt hangsúlyoztam, hogy azt kell a csajjal letisztázni, hogy szeretné tudni a kérdező, hol van és kikkel, és nem az insta sztorijából megtudni. De megtiltani, hogy bárhová menjen a másik fél, na az sem oké. Nekem igenis vannak fiú barátaim, akikkel nem arra a pillanatra várunk, hogy lepattintsuk a párjainkat és jól félrek*rjunk, hanem szeretünk beszélgetni egy sör vagy bármi mellett. És szerintem ez kölcsönösen így van, mert soha nem mozdult rám egyikük sem, de biztos csak ronda vagyok :)
2023. márc. 23. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!