Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha úgy érzem nem vagyok fontos a barátomnak?
Szóval a lényeg az,hogy lassan 5 hónapja vagyok együtt a barátommal.Osztálytársak vagyunk,így ismertük meg egymást.Az utóbbi időben úgy éreztem, hogy nem töltünk együtt elég időt,csak az iskolában vagyunk együtt és néha suli után egy picit.Amikor velem van mindig a telefonját nyomkodja. Alig tudunk kettesben beszélgetni,mindig ott van a haverja. Írásban szinte nem is beszélünk,nem szokott rám írni. Eddig úgy voltam vele,hogy még csak most alakul ki a kapcsolat,nem vagyunk elkésve. Viszont így 4 hónap után azért már jó lenne ha tudnék vele egy jót beszélgetni kettesben. Kb.2 hete,hogy mondtam neki mi a bajom ezzel és kértem,hogy tartsunk szünetet. Szünet után minden jobb volt,láttam hogy változtatott.De most egy ideje már nem találkoztunk(beteg vagyok,nem vagyok suliban) és rám sem ír hogy hogy vagyok vagy valami. Rosszul esik,mert nem akarok mindig én írni. Szerintetek miért ilyen? Nem vagyok neki fontos? Úgy érzem,hogy csak azért vagyok neki hogy legyen valaki,mindegy hogy ki az. Mit csináljak?
16/L
El kell engedni…
Nem találkoztok, nem keres, nem érdeklődik, gondolom tisztában van vele hogy beteg vagy…
“Amikor velem van mindig a telefonját nyomkodja. Alig tudunk kettesben beszélgetni,mindig ott van a haverja. ”
Éretlen, nem tudja, hogy mondja meg, hogy vége.
Maradj ki ebből. Ez a kapcsolat már csak osztálytársi kapcsolatba csúszott vissza.
Nincs semmi baj. Most tanulod a kapcsolat kezelését.
Elegánsan maradj ki belőle. Például ne érj rá. Ne akkor indulj el a suliból, amikor ő. Ha kérdezne, mondd azt, másfelé mész, különben sem akarsz zavarni, mikor a barátjával van.
Eleve nem jó kimutatni a túlzott ragaszkodást.
A tini korszak erősen változó korszak, a nagy robbanáson, fellobbanások és hirtelen ellobbanások korszaka. Az érzelmi dúlások és váratlan lehangoltságok korszaka.
A kapcsolatok jönnek-mennek, te meg tapasztalsz, épülsz, néha sérülsz, abból is tanulsz, csiszolódsz.
Váratlan szerelem, ellobban, vége, de nem a világbége! 🙂
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Hétfőn újra megyek suliba,szóval találkozni fogok vele. Majd szóvá teszem neki,hogy nem esett jól,hogy nem érdeklődött mi van velem. Ráadásul amikor elkértem a leckét nem küldte el végül.Ennyire számíthatok rá...
Ha ezek után nem változik,akkor elengedem.
Szerintem keress új barátot. Sok fiú van még a világon.
Aki meg se kérdezi, hogy mi van veled, miközben betegen fekszel otthon, az nem érdemel több esélyt.
Szerintem ha akarod, akkor elég elmondani, de kár új esélyt adni, mert ilyenkor jönnek az újabb és újabb esélyek. Szerintem ezt tényleg le kéne zárni még akkor is, ha fűt fát ígér. Egyszer már megtörtént, nem változott hosszasan.
Persze te tudod, hogy mit akarsz, de jó eséllyel csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!