Hogy mondjam meg az egyik barátomnak, hogy nem akarom megvárni vele a buszt? Mindenhova követ, és nem hagy békén. Ha van időm persze megvárom vele, de ha másnap egy fontos dolgozat van, akkor nincs.
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 11:26
1/8 anonim válasza:
Pontosan igy, ahogy leirtad. Amikor van idod, szivesen megvarod vele a buszt, amikor meg keszulni kell a dolgozatra, akkor ne haragudjon, de sietsz haza.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nem érti meg bármit mondok. Azzal jön, hogy neki is ugyanúgy tanulni kell rá.
2022. dec. 10. 11:33
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor én kicsit “erőszakosabban” tudtára adom, hogy mi is a pontos helyzet. Amíg kedvesen próbálom elmagyarázni, úgysem lesz változás, ahogyan te is érzékeled. Konkrétan, karakánul a tudtára kell adni, hogy mi a pontos probléma és hagyjon kicsit békén néh.
4/8 anonim válasza:
úgy, hogy nem várod meg vele a buszt, hanem elköszönsz tőle és hazamész.
5/8 anonim válasza:
Sajnos a szep szo nem hasznal, es utalasokat sem erti.
Van ilyen munkatarsam, en konkretan szoltam a managernek hogy felmondok miatta, annyira nehez levakarni.
6/8 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki egyenesen. Középsuliban nekem nagyon nem voltak barátaim, kiközösítettek, szekáltak. Csak két ember barátkozott velem, és nagyon féltem, hogy megutálnak, ezért mindig megvártam velük a buszt, amire sokszor másfél órát is kellett várni. Amúgy is későn végeztünk mindig a suliban, volt vagy este hat, hét, mire hazaértem. Nagyon bánom most már, hogy nem mondtam meg nekik. Nem hiszem, hgy emiatt megutáltak volna, csak akkor nagyon féltem ettől.
7/8 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ugyan azt a kérdést?
8/8 anonim válasza:
Odaállsz mellé a buszmegállóban, szemébe nézel, és őszintén elmondod, hogy mi a problémád. Ilyen egyszerű. Ha megharagszik, megharagszik, ha tényleg barát akkor megérti. Nem kell ezt túltárgyalni, nem érsz rá és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!