Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "tart meg" mindig a lány, amikor összejön másokkal?
De pont, hogy akkor ragaszkodik hozzám igazán, mikor mással van... Mondok példát...
Kirakott egy hímmel egy közös képet... Elkezdek írni neki, marha gyorsan leszedi a képet.
Csinál lájvot a faszival... Amikor meglát, hogy beléptem, gyorsan megszakítja azt.
Hidd el, ha fontos lennél neki, nem csinálná ezt. Próbálj vele beszélni erről, de talán jobban jársz, ha elengeded. Próbáld elkerülni, figyelmen kívül hagyni, ha keresne sz@rjál rá.
#4-es voltam
Hidd el a nőknek fogalmuk sincs mit karnak. Csak idekapnak odakapnak aztán ha uatkoznak meg megkavarják a moslèkosdèzsát.
Volt nekem is ilyen barátnőm vagy mim. Nem tudom minek nevezhetem.
Ès az a legrosszabb ha megkedveled. "Persze egy idő után megkedveled ,mert aranyos meg szèp ,meg nem zavarja ha nyakig benneagy.
Csak ez így èletkèptelen idegesítő ès fájdalmas kapcsolattá fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!