Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lanyoktol kerdeznem hogy titeket erdekel a 25-30 eves korosztaly?
Figyelt kérdés
El tudnatok velük kepzelni kapcsolatot vagy barmit? Kort is irjatok legyszi 😊2023. febr. 23. 19:39
31/37 anonim válasza:
#30 még pàr év és nem fog angyalom
32/37 anonim válasza:
#31, ja, de kérdés a mostani koromra irányul, "angyalom". Látom ezt nem sikerült értelmezni, meg a 30 másik nemleges választ se.
33/37 anonim válasza:
#32 Értettem amgyalom, és viszlàt angyalom 😘
35/37 anonim válasza:
28. A 20 nak a 25 a korosztalya mivel egy generacioba tartoztok, generacio valtast 10 evente szamolunk.
36/37 anonim válasza:
35
Nem tök mindegy?:) én 2002-es vagyok, 2000től számítom a generációt:))) Faszrt kell belekötni mindenbe
37/37 anonim válasza:
A tapasztalat mást mond, ti álszent ostobák! Vergődjetek csak tovább a szartengerben ami körülvesz titeket😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!