Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 évesen miért a fiatalabb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen miért a fiatalabb korosztály jön be úgy igazán?

Figyelt kérdés

Miért a 13-14 éves lányok jönnem be jobban.

A kis aranyos , természetes szőke hajú lányok jönnek be inkább..

Akik nincsennek sminkelve hanem tök természetesek , na de az én korosztályom tiszta tömeg..agyon vannak a lányok egytől egyig sminkelve, nagyképűk stb..

Ők max csak 1 éjszakásra kellenének..

Most akkor pedofil vagyok? XD mentségemre szóljon többnek néznek ki a koruknál a 14 évesek..

16/f

2017. aug. 26. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Én is valahogy így vagyok vele, 17 évesen. Szerintem csak annyi, hogy akiket én látok 13-14 évesek, azok normálisan néznek ki, a korosztályomból meg 2 lányt ha ismerek akik olyanok még. Szerintem nem vagy az, mert pl.:Nekem olyan lányok is bejönnek akik egyidősek velem, ha nem a tucathoz tartoznak.
2017. aug. 26. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Most még ez nem baj, csak ha 10 év múlva is ezt mondod, akkor már az egy kicsit. :D
2017. aug. 26. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Nekem a 16 éves pasikák jönnek be,akkor én most meleg vagyok?
2017. aug. 26. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Legális. 12 év felett 18 alattival járhat. 14 év felett meg bárkivel, aki beleegyezését adta és elmúlt 12. :)
2017. aug. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!