Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy viselkedik a barátnőm a haverjai előtt, mintha nem ismerne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy ne zaklassam meg hasonlók, és csak nézek magam elé, mert a barátnőm... Ez átkozottul megalázó.2023. febr. 18. 19:24
1/15 anonim válasza:
A saját barátai előtt nem vállal fel? Ez gáz... Szerintem magyarázd el neki, hogy ez nem jó, vagy szakíts vele. Aki nem mer felvállalni a barátai előtt, az nem érdemel párkapcsolatot szerintem.
2/15 anonim válasza:
Próbáld meg vele ezt megbeszélni, mondd el hogy érzel, hogy jött le neked ez az egész pl nem vállal fel és megaláz ezzel stb. Talán ezzel sikerül megbeszélnetek, viszont ha utána sem változik semmi, vagy nem is hajlandó veled ezt megbeszélni akármennyire is szereted nem szabad így tovább folytatni.
4/15 anonim válasza:
#1 és #2 Így van, ha nem akar felvállalni a barátai előtt, az baj. Beszéld meg vele, ha nem hajlandó változtatni, nem érdemel meg téged.
5/15 A kérdező kommentje:
Ma például azt mondja, "szerezz magadak életet, már mondtam, hogy nem érdekelsz!", így, egy csapat faszparaszt előtt... Aztán persze, miután a barátjai elmentek, ott mondta nekem, hogy értsem meg, stb...
2023. febr. 18. 20:08
6/15 anonim válasza:
#2-es vagyok. Feletsd el a megbeszélést, nem elég érett hozzád, ha a barátai előtt meg kell magát játszania. Ne hagyd, hogy így bánjon veled, mások is azt látják, hogy te ez a viselkedést tűröd.
7/15 anonim válasza:
#1 vagyok
Őszinte leszek. Bazd ki a francba. Ő nem érett egy párkapcsolatra. Csak szeretet hiányos a lány.
8/15 A kérdező kommentje:
Általában nem szokott ilyen durva lenni, csak ignorál ha esetleg ott van egy barátja, de ez... Ez most extrém durva volt.
2023. febr. 18. 20:44
9/15 anonim válasza:
#8 A sima ignorálásért is szakítanék, ez így elfogadhatatlan.
10/15 hungarikum_202 válasza:
Minél hamarabb szakíts, mert ez nem egészséges párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!