Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé megrémisztett a barátom... Azt mondja, hogy nem lenne baj, ha meghalna?
Figyelt kérdés
Kicsit ledöbbentem, és komolyan kérdezte...2023. febr. 16. 13:33
1/8 anonim válasza:
Volt valami előzménye? Mentálisan nincs valami problémája?
2/8 A kérdező kommentje:
Pont a minap mondta, hogy lehet bipoláris, de nem hiszem. Valami eléggé bántotta már napok óta, de most nagyon maga alatt van.
2023. febr. 16. 13:50
3/8 anonim válasza:
Jól tetted, hogy megrémültél, ez komoly dolog. Azért kérdezte ezt, mert valszeg általad nem látható módon ő belül annyi lelki fájdalmat (önmarcangolás, szorongás, kétségek) érez, amit már alig bír elviselni. Ilyenkor merül fel az, hogy jobb lenne nem élni. Nálam legalább is ez volt az oka. Ez depresszió, valójában segítségkérés volt részéről. Mondd neki, hogy menjen el lélekdokihoz. Keressetek együtt pszichológust. Ha az segítség, akkor első alkalommal kísérd el.
5/8 A kérdező kommentje:
Tini kategória, de 19 éves...
2023. febr. 16. 17:29
6/8 anonim válasza:
Egyrészt beszélj vele, másrészt fel kell vetned a pszichológus lehetősétét, ahogy #3 is írta. Biztosítanod kell őt, hogy mindenben támogatod és hogy vele vagy, de az is egy opció, hogy nem gondolja komolyan, csupán figyelemre vágyik, vagy így akar magához láncolni.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, nem olyan típus, sőt, nekem is voltak ilyen problémáim, és nagyon erőteljesen mellettem állt, mindig tartotta bennem a lelket.
2023. febr. 16. 17:45
8/8 anonim válasza:
#7 Akkor most neked is meg kell ezt tenned érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!