Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változtatta meg a barátnőm az insta bio-ját?
Figyelt kérdés
Par napja törölte a barátnőm az insta bio-ját amiben én is ott voltam a megismerkedésünk dátumával pár napja törölte és most annyit írt ki angolul hogy "régi kulcsok nem nyitnak új ajtókat"
Nagyon félek hogy valamit elronthattam...
Az utóbbi időben nagyon furcsán és lehangolóan viselkedett meg úgy állt hozzá mindenhez.
Remélem hogy nem velem van a baj, mert én szeretem ezt a lányt, nála kitartóbb, hűsegesebb, szebb lánnyal még nem találkoztam.
Kérlek segítsetek!
A válaszolóknak előre is köszönöm!
2023. febr. 7. 23:52
12/12 anonim válasza:
Nem gondoltál arra, hogy megkérdezed a barátnődtől? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!