Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért változtatta meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változtatta meg a barátnőm az insta bio-ját?

Figyelt kérdés

Par napja törölte a barátnőm az insta bio-ját amiben én is ott voltam a megismerkedésünk dátumával pár napja törölte és most annyit írt ki angolul hogy "régi kulcsok nem nyitnak új ajtókat"

Nagyon félek hogy valamit elronthattam...

Az utóbbi időben nagyon furcsán és lehangolóan viselkedett meg úgy állt hozzá mindenhez.

Remélem hogy nem velem van a baj, mert én szeretem ezt a lányt, nála kitartóbb, hűsegesebb, szebb lánnyal még nem találkoztam.

Kérlek segítsetek!

A válaszolóknak előre is köszönöm!

2023. febr. 7. 23:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Egy insta bio sokszor semmit mondó, de nagyon mélynek tűnő idézetet rejt.

Szóval az első kérdésem ilyenkor az lenne, van bármi értelme?

Itt kiindulnék abból, hogy mit rejt az idézet, régi kulcs=valaki a múltból-új ajtó=a már magát másnak tekintő "ő" szíve, azaz itt már egy lezárult kapcsolatra ad nekem utalást, most a kérdés: ha van értelme, én lennék az, akire gondol? -nem hiszem, mert te azt írtad, hogy a "barátnőm". Ha nem te, akkor biztos szolt bizonyos emberhez? - ha igen, akkor valaki iránt érez még valamit, mert ha nem érezne semmit nem lenne mire reflektálnia ezzel az idézettel. Ha nem, akkor értelmetlen, csak megtetszett neki az idézet és kirakta.

más szempot: régi kulcs= egy szokás(szavak, ajándék, stb.), amivel a múltban lelehetett kenyerezni őt egy nagyobb vita után- új ajtó= észrevette, hogy sakkban tarthatò, de már nem engedi(kicserélte a zárat) kérdés: volt valami vitánk a közelmúltban, ami miatt érezhetne így? - ha igen, akkor gondold át miről szólt a vita, mit akart tőled, és amennyire tudsz változz. - ha nem, lehet valakivel volt ilyen, nem neked szól.

XD igazából elemezhetem sokáig, de túl kevés infó van. És a legjobban akkor jársz, ha őt kérdezed meg.

2023. febr. 8. 00:19
 2/12 anonim válasza:
95%
Lehetséges, hogy a barátnődnek változások vannak az életében, vagy egyszerűen csak új korszakot szeretne kezdeni, és az insta bio-ja megváltoztatása egy új kezdet szimbóluma. Az is lehet, hogy az összes kapcsolatot és emléket el akarja engedni. Az is lehet, hogy valami problémája van, ami miatt úgy érzi, hogy "el kell mozdulnia". Az egyetlen módja annak, hogy megtudd, mi a helyzet, az, hogy beszélsz vele. Ha szereted őt, és fontos számodra a kapcsolatotok, akkor kérdezd meg őt, mi a baja.
2023. febr. 8. 00:46
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Erre csak ő tud neked válaszolni, vele kell ezt megbeszélned.
2023. febr. 8. 07:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ez a múltkori kérdés? Nem derült ki? Nekem kezdene elegem lenni, és megmondanám, hogy mondd el végre, és ne kínozz ilyesmivel, mert csak gondoljon bele, milyen lenne ez fordított helyzetben?
2023. febr. 8. 09:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, tényleg nagyon nagy baj van a világgal, hogy párok az Instán keresztül "üzengetnek" egymásnak ahelyett, hogy beszélnének... Megáll az ész.
2023. febr. 8. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
5: Sajnos ez ilyen. Kibszott szörnyű, ha tudnád, hogy a lány, akit szeretek instasztorikon és TikTok videókon üzenget nekem... Na az ám a kemény.
2023. febr. 8. 12:30
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Hát, szerintem akkor meg is szűnne a szerelem, amit iránta éreztem valaha is... Ez számomra az abszolút árulás lenne.

Mindenki, aki az Instáját nézegeti, előbb tudja, hogy gondja van velem, mint én!?

2023. febr. 8. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
#6 ha egy ilyen értelmi szinvonalon lévő lány tetszik, az rólad is sokat elmond.
2023. febr. 8. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
8: Nem akarom a témát nagyon terelni, de valami mentális baja is van, amúgy értelmes csaj.
2023. febr. 8. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
#9 Nem az ő hibája. Az utóbbi év(tized)ekben az egész emberiséget elvitte a social media fejlődése, és az emberek már sajnos nem képesek (legalábbis nagy részük) ténylegesen személyes és valódi kapcsolatokat létesíteni, csak az írogatós hülyeség megy. Nem kell mondani, én is ezt látom és nagyon gáznak tartom 17 évesként. Nyilván én se vagyok kivétel, én is benne vagyok ebben a dologban, de én azért még pártolom a valódi személyes kontaktokat. Már ami még megmaradt.
2023. febr. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!