Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változtatta meg a barátnőm az insta bio-ját?
Par napja törölte a barátnőm az insta bio-ját amiben én is ott voltam a megismerkedésünk dátumával pár napja törölte és most annyit írt ki angolul hogy "régi kulcsok nem nyitnak új ajtókat"
Nagyon félek hogy valamit elronthattam...
Az utóbbi időben nagyon furcsán és lehangolóan viselkedett meg úgy állt hozzá mindenhez.
Remélem hogy nem velem van a baj, mert én szeretem ezt a lányt, nála kitartóbb, hűsegesebb, szebb lánnyal még nem találkoztam.
Kérlek segítsetek!
A válaszolóknak előre is köszönöm!
Egy insta bio sokszor semmit mondó, de nagyon mélynek tűnő idézetet rejt.
Szóval az első kérdésem ilyenkor az lenne, van bármi értelme?
Itt kiindulnék abból, hogy mit rejt az idézet, régi kulcs=valaki a múltból-új ajtó=a már magát másnak tekintő "ő" szíve, azaz itt már egy lezárult kapcsolatra ad nekem utalást, most a kérdés: ha van értelme, én lennék az, akire gondol? -nem hiszem, mert te azt írtad, hogy a "barátnőm". Ha nem te, akkor biztos szolt bizonyos emberhez? - ha igen, akkor valaki iránt érez még valamit, mert ha nem érezne semmit nem lenne mire reflektálnia ezzel az idézettel. Ha nem, akkor értelmetlen, csak megtetszett neki az idézet és kirakta.
más szempot: régi kulcs= egy szokás(szavak, ajándék, stb.), amivel a múltban lelehetett kenyerezni őt egy nagyobb vita után- új ajtó= észrevette, hogy sakkban tarthatò, de már nem engedi(kicserélte a zárat) kérdés: volt valami vitánk a közelmúltban, ami miatt érezhetne így? - ha igen, akkor gondold át miről szólt a vita, mit akart tőled, és amennyire tudsz változz. - ha nem, lehet valakivel volt ilyen, nem neked szól.
XD igazából elemezhetem sokáig, de túl kevés infó van. És a legjobban akkor jársz, ha őt kérdezed meg.
Hát, szerintem akkor meg is szűnne a szerelem, amit iránta éreztem valaha is... Ez számomra az abszolút árulás lenne.
Mindenki, aki az Instáját nézegeti, előbb tudja, hogy gondja van velem, mint én!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!