Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy a barátnőm nem engedi, hogy kövessem őt közösségi médián?

Figyelt kérdés
Nem követhetem se instán, se tiktokon, se facebookon? Nem furcsa ez?
2023. febr. 7. 15:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ezért is tettem fel a kérdést, mert nekem is kezd elegem lenni ebből, baromira rosszul esik az egész.
2023. febr. 7. 19:33
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá konkrétan, hogy amiatt van-e, mert szégyell téged? Ha nem mondja meg, hogy mi miatt csinálja ezt, akkor nem is szeretett téged soha, sőt, gyakorlatilag most sem szeret, mert akkor felvállalna. (nem tudni mi miatt csinálja ezt, de az az egyedüli reális érv, hogy nem akar felvállalni, esetleg fél, hogy a barátnői megtudják, hogy együtt vagytok)

Én azt tanácsolom, hogy találj egy olyan lányt, aki tényleg szeret, mert, hogy a jelenlegi kapcsolatod nem ilyen, az 100%.

2023. febr. 7. 19:38
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd...

Én pont egy olyan kapcsolatban vagyok, ahol barátnőm nem szeretné, hogy a környezete tudjon arról, hogy kapcsolatban van. De tudom az okát, hogy miért, elmondta, hogy mennyire diszfunkcionális a családja (bár már külön él tőlük), és egyszerűen csak magát, meg engem is védeni akar az áskálódásaiktól. Szerintem mondjuk kicsit túlreagálja a dolgokat, de az ő dolga.

Én azt mondom, nem az a baj, ha "rejteget". Az a baj, hogy nem ad magyarázatot.

2023. febr. 7. 19:43
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem mer felvállalni a barátai előtt, ennyi az egész.
2023. febr. 7. 20:01
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok

Így, elolvasva a dolog hátterét, szerintem is tényleg el kéne engedned ezt a dolgot, mert ez így nem normális helyzet. Tudod egy kapcsolat ott kezdődik, hogy felvállaljátok egymást mások előtt. Szóval ez így nem pálya.

2023. febr. 7. 20:07
 26/29 anonim ***** válasza:
83%

Engem nem érdekel, hogy mirt, de aki rejteget, nekem nem kell.

Megalázó, gyakorlatilag nem létezem. Hát akkor sehogyse.

2023. febr. 7. 20:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az.Ha szeretitek egymást és kapcsolatban vagytok akkor miért kell titkolni a profilodat.Tuti nem 100as a csaj.
2023. febr. 7. 23:06
 28/29 anonim ***** válasza:
85%
Túlzás, hogy nem 100-as. Nyilván fiatal, nem véletlenül van tini párkapcsolatok kategóriában.
2023. febr. 8. 05:33
 29/29 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem szégyell vagy titkol valamit.
2023. febr. 8. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!