Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a barátnőm nem engedi, hogy kövessem őt közösségi médián?
Figyelt kérdés
Nem követhetem se instán, se tiktokon, se facebookon? Nem furcsa ez?2023. febr. 7. 15:56
11/29 A kérdező kommentje:
De most, hogy így nagyjából képben vagytok a sztorival... Hogy lehet ebből kilépni?
2023. febr. 7. 17:27
12/29 anonim válasza:
Úgy, hogy nem zaklatod tovább szegényt. Szerintem Ő nemigen tudja, hogy a "barátnőd" 😂
13/29 anonim válasza:
Igen. Gyanús, hogy valóban csak beképzeled ezt a kölcsönösséget. 😆 Valószínűleg üldözöd a “szerelmeddel”.
14/29 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is a barátnőd, csak Te hiszed azt.
Nyugtass meg, hogy valóban együtt vagytok az Ő részéről is? :D
15/29 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, ne legyetek már retardáltak. :D Együtt vagyunk. Értem, hogy ez egy extrém sztori, de ne mondjátok hogy nem láttatok, hallottatok olyanról, hogy hasonló történt.
2023. febr. 7. 19:05
16/29 anonim válasza:
Egyébként tényleg érdekes és fura. Valamit takargatni akar előled / szégyell téged / kínosnak találja azt, hogy követed Őt és látod a bejegyzéseit.
Ezt csak tőle fogod megtudni. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, kérdezd meg tőle, mert itt csak anonim emberek tippelgetnek, hogy mi lehet.. Ezt csak Ő fogja tudni.
#14 voltam
17/29 A kérdező kommentje:
Próbáltam rákérdezni, azt mondja... "nem lehet".
2023. febr. 7. 19:18
18/29 anonim válasza:
A barátnői, akik ellened hangolták, tudnak az állítólagos kapcsolatotokról? Nem lehet, hogy szégyelli, hogy veled van és gyanús lenne, ha megjelennél az ismerősei között? 🤔
19/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudnak, és erre gyanakszom én is, ez lehet a leglogikusabb. Próbáltam rákérdezni, de hallgat.
2023. febr. 7. 19:25
20/29 anonim válasza:
Hát akkor milyen kapcsolat ez? Ez nem kapcsolat sajnos, ha nem akar téged felvállalni.. Ebben a "kapcsolatban" Te csak sérülni fogsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!