Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondja h minden rendben semmi baj, de én látom/érzem h van valami? Nem tudom h mit tegyek?!
Szóval az van h a barátnőmmel egyik nap még tök jóba voltunk aztán egyik napról a másikra egy 180 fokos fordulat következett.
Nagyon szomorú és gyászos hangulat volt köztünk, kérdeztem h mi a baj de csak a "semmi baj" válasz jött. Eleinte elárulta h rossz érzése van és lehet h velem kapcsolatos és h adjak neki időt h megemészthesse h hogyan mondja el...
Én nagyon rosszul éreztem ez a mondat után magam, elvileg nem én vagyok a baj tehát nem csináltam semmi rosszat és nincs senki más a dologba de ezt tudom is róla h nem csinálná meg. Aztán ma megint gyászos volt a hangulat, semmi életkedve, rengeteg dolog hárul rá(tanulás, tanárok csesztetik, tesójaira vigyáz, otthon főz mos takarít, és akkor engem még nem is számoltunk h velem is kéne foglalkoznia). És nagyon sajnálom is hogy most ebben a helyzetben van de mondtam neki hogy nem az a megoldás hogy eldobjuk azt ami örömet okoz nekünk, nem az a megoldás ha nehéz a táska akkor kirakunk belőle. Elvileg ez a dolog nem rám tartozik de velem kapcsolatos tehát foggalmam sincs. Mondtam neki hogy jobb lesz álljon pozitívan a dolgokhoz, de azt mondta hogy nem lesz jobb a holnapi nap is ugyan ilyen rossz lesz. És én nagyon aggódok érte hogy mi van vele, de nem árul el semmit. Insta bio-ját is törölte. Foggalmam sincs hogy mi a baj egyrészt, másrészt hogy én mit tudnék tenni. Nem akarom elveszteni ezt a lányt, mert tényleg ilyen kedves törődő és hűséges lánnyal még nem találkoztam, számomra ő más mint az összes többi.
Bocsánat h ilyen hosszúra sikerült, remélem kapok pár tippet, tanácsot, amivek jobb lesz.
Nem lehet, hogy terhes?
Én erre tudnék gondolni vagy valami a családjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!