Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon haragudnátok, hogyha a párotokat elvinnék a szülei érettségi ajándékként Isztambulba nyaralni hármasban?
Mi a fészkes fene van??
Vagy én vagyok hülye, és nem értem a kérdést, vagy tényleg valami nagyon elborult dolgon rugózol.
Neked most az a kifogásod, hogy őt a család elviszi a családi nyaralásra? Ez most komoly?? Milyen kapcsolata tiétek, ahol ezen fennakadsz?
Másrészt: tini kategória. Nem, te még nem vagy családtag. Majd ha összeházasodtok, az leszel.
A fiatal nem a párjának a tulajdona...
A család, a barátok és a szerelem között meg kell találni az összhangot, ez persze azt jelenti, hogy olykor a szerelem oltárán ki kell zárni az adott pillanatban a családot és a barátokat, a barátok oltárán a családot és a szerelmet és persze olykor a család az első és ignorálni kell a szerelmet és a barátokat.
A kérdés ennek mértéke...
Jó lenne tudni, mi a mögöttes...
De ha csak ezt veszem alapul, akkor miért ne lenne jogos elmenni 1 hétre? Még egyszer mondom, nem a párjának a tulajdona, sőt, még haszna is lehet; kiderül, mennyire erős a kapcsolat.
Mi a haláláért haragudni mert a párom nyaral a családjával??? Ha valakinek van párja mással nem lehet nyaralni, vagy mi?
Attól hogy te a párja vagy, még nem kell az ő szüleinek téged nyaralni vinni.
Dehogy haragudnék. Jó utat kívánnék neki, kérnék sok képet meg egy képes lapot onnan.
Ha a helyedben lennék nem én lennék a családja. Nem a férjem, nincs gyerek és nem élünk együtt. Ha 40 éves lenne és a szülei hívnák el akkor adódna némi logisztikai probléma, de akkor is azon igyekeznék, hogy el tudjon menni a családjával kikapcsolódni.
A párom NEM a tulajdonom.
Dehogy haragudnék :D Fel se merülne ilyen. Miért ne mehetne a szüleivel bárhova, vagy bármilyen programra hármasban??? És miért kéne mindenhova vinni a párt is? Főleg, így, hogy kb. még gyerekek vagytok.
Majd elmentek valahova ti is kettesben.
Szülőként írok, azaz felnőttként!
Eszembe nem jutna a lányom dugópajti..."PÁRJÁT" magunkkal vinni utazásra. Na jó, ha übercuki lány az illető, akkor simán.
Meg eleve, miért is vállaljak jogi felelősséget, egy 18 alatti, idegen srácért?
Ha meg 18+ vagy,, akkor majd elmentek kettesben, amint a lányom 18 lesz.
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!