Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmentsük, vagy inkább vessek véget?
Figyelt kérdés
barátnőmmel 4 honapja vagyunk egyutt. az elso honap fajdalom es problema mentes volt, viszont a maradek 3 honapba ez az egesz tonkretett. Barátnőm viszont nagyon szeret es soha nem akarja hogy vége legyen, ő egy olyan lány akivel hosszú távra is lehet tervezni. Viszont én ezt nem tudom értékelni, nekem hianyzik hogy ki éljem magam, bulizzak me ilyenek. a fájdalomrol amit ez a kapcsolat okoz ne is beszélve. nemtudom mit tegyek...Működhet valaha is ez a kapcsolat, vagy már nem?2023. jan. 29. 16:17
11/15 anonim válasza:
Na ezért nem kell ovisoknak párkapcsolat.
És ezért keresnek a tinilányok 10-15-20-... évvel idősebb partnert.
12/15 anonim válasza:
Mi okozott neked fájdalmat? Zavaros a képlet.
13/15 anonim válasza:
12-es, ez nem egy képlet. Látszik, hogy téged nem tisztelnek a nők nagy általánosságban valószínűleg.
14/15 anonim válasza:
Egyébként/ itt a másik fele:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
15/15 anonim válasza:
Boldog kapcsolat
Fájdalmat okoz neked
Szétcsalod
Zűrzavaros, éretlen személyiség, párkapcsolatra alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!