Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megmentsük, vagy inkább...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmentsük, vagy inkább vessek véget?

Figyelt kérdés
barátnőmmel 4 honapja vagyunk egyutt. az elso honap fajdalom es problema mentes volt, viszont a maradek 3 honapba ez az egesz tonkretett. Barátnőm viszont nagyon szeret es soha nem akarja hogy vége legyen, ő egy olyan lány akivel hosszú távra is lehet tervezni. Viszont én ezt nem tudom értékelni, nekem hianyzik hogy ki éljem magam, bulizzak me ilyenek. a fájdalomrol amit ez a kapcsolat okoz ne is beszélve. nemtudom mit tegyek...Működhet valaha is ez a kapcsolat, vagy már nem?
2023. jan. 29. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Ne kínozd a lányt. Tényleg. Ne magadért, akkor legalább a lányért szakíts vele. Jobb lesz úgy neki is, hidd el.
2023. jan. 29. 16:26
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
És legyél őszinte, mondd meg, akár úgy, hogy te egy ilyen féreg vagy, neked dugni kell ezzel-azzal, egész egyszerűen erre vágysz, ilyen elkhurt ember vagy. Így konkrétan.
2023. jan. 29. 16:35
 3/15 A kérdező kommentje:
igen megdugtam xd Ezek a dolgok meg lettek beszelve de ezek ellenere is azt akarja hogy egyutt legyunk es nem erdekli... Azt mondta akkoris velem marad ha szétcsalom
2023. jan. 29. 16:48
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Szóval te akarod kiélni magad, de neked okoz fájdalmat a kapcsolat?

Inkább hagyd ott a csajt, jobban jár. Majd valaki más tervez vrle hosszú távra.

Te meg kiélheted magad.

2023. jan. 29. 16:53
 5/15 A kérdező kommentje:
ha nem okozott volna fájdalmat nem érezném ezt hogy ki kéne élnem magam... egy boldog kapcsolat volt
2023. jan. 29. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, már ne haragudj, de ha mindent megenged neked és szeret (a leírtakból ez látszik), te meg még így sem akarod, akkor tényleg hagyd ott.

Nekem meg add meg az elérhetőségét privátban, mert nagyon ritka az ilyen lány. (és jöhet a lepontozás 😊)

2023. jan. 29. 17:07
 7/15 anonim ***** válasza:
11%
A csajt a helyedben elküldeném egy pszichológushoz, esélyes nála egy bipoláris zavar.
2023. jan. 29. 17:38
 8/15 anonim válasza:
54%
Három hónap alatt meguntad vele a szexet?
2023. jan. 29. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A lányt sz@rd le magasról. A magad lelki jóléte érdekében hagyd a fenébe, és minél előbb dobjad, mielőtt ő dobna téged.

A jelek megvoltak, ez nem véletlen. Valószínűleg ő is ezen gondolkozik már egy ideje, csak épp keresi a következő srácot akivel együtt lehet utánad.

Előzd meg a problémát, és hadd indulj vele egyenlő esélyekkel.

Dobd ki azonnal.

2023. jan. 29. 17:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtudom 8-as ebből szerintem nem lehet bipoláris zavarta következtetni. Csak azt írja, hogy nagyon szereti, nem akarja elengedni.

-Nem írta le például, hogy túlszokott pörögni, hangulat ingadozásai vannak.

2023. jan. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!