Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez jogos volt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jogos volt? Felkaptam a vizet, hogy a barátnőm posztolt egy képet, ahol egy haverja ölében ül, és emiatt letiltott?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem: na, és dugtatok is? Jó volt? És letiltott... Magyarázat nélkül. (annyit kell tudni, hogy hetente tudunk találkozni)
2023. jan. 29. 01:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

Legalabb bevallotta h megcsalt xd

Ribizli

2023. jan. 29. 02:08
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Game over
2023. jan. 29. 02:45
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Marad a hoki
2023. jan. 29. 03:56
 4/18 anonim ***** válasza:
69%

Ha le volt tisztázva a határ, hogy nektek mi fér bele és ez közte szerepelt akkor igen, jogos volt. Ha nem akkor tanulság, hogy ezeket át kell beszélni. Az én kapcsolatomba egy ilyen azokkal a barátaimmal akiket a párom is ismer simán beleférne. Van is hasonló kép ahol a baráti társaságomból a srácok nyakukba veszik a csajokat. A kép nyilvános, valakinek az is a borítója.

A reakciód meg kritikán aluli. Ebből semmi mást nem vettem volna le a csaj helyében, hogy egy féltékeny, kicsinyes barom állat vagy akiben még maga felé sincs tisztelet és a legkisebb történésre is át tud fordulni alpáriba. Én is tiltottalak volna. Tényleg nehéz lett volna azt írni, hogy "Szivem, nekem ez túl intim helyzetnek tűnik és elő jött a féltékenység. Légyszíves máskor ne csinálj ilyet, mert zavar." Wow, egyből nem egy hisztis 8 éves hatását keltetted volna, hanem egy érettebb férfiúét, aki tud az érzéseiről beszélni.

2023. jan. 29. 08:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem-nem-nem, nem egyből kezdtem... Órákon át kérdeztem, hogy mi ez az egész... Látta, és nem válaszolt... Ezután csattantam fel.
2023. jan. 29. 08:42
 6/18 A kérdező kommentje:
Ja, és azt hittem, hogy beteg.... Legalábbis ezt mondta...
2023. jan. 29. 09:09
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Mese habbal.

Azokat a csajokat, akik beleültek az ölembe előbb vagy utóbb megdugtam, barát ide vagy oda.

2023. jan. 29. 09:34
 8/18 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nem kellene ilyen barátnő akinek vannak fiú barátai, mert nagy eséllyel ott több is lesz mint barátság.

Ilyen alapon neked is lehetnének csak lány barátaid, akik az öledbe ülnek lol ha te ilyen tipus vagy akkor ideális egy ilyen barátnő

De akinek csak a párja van tipus akkor a barátnő is legyen olyan mint te

2023. jan. 29. 09:48
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja, és azt tudni kell, mindig ő "gyanakszik", hogy valami csajjal van dolgom...
2023. jan. 29. 09:49
 10/18 anonim ***** válasza:
64%

Tapasztalt férfiként mondom nincs olyan hogy lány és fiú barátság.

Volt olyan is hogy csak egy pár kicsit összeveszett, és a lány a legjobb fiú barátjához ment vigasztalódni, ezt kihasználva a fiú barát az ágyban vigasztalta.

Én annyit mondok hogy egy ilyen tipusú lány nem éri meg az egészet.

Akkor jó ha úgy vagy vele hogy mindegy hogyha megcsal mert neked is ott van több tucat csak barátnő lányok, és akkor cseréled te is.

de egy normális férfinak csak szenvedés az ilyen nő/lány

2023. jan. 29. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!