Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom tolerálni, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom tolerálni, ha a barátnőm más srácokkal beszél?

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Legszívesebben péppé verném őket, kasztrálnám őket, meg minden...
2023. jan. 20. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Ki kérte, hogy toleráld? A barátnődnek mondd meg, hogy téged zavarnak azok a paprikajancsik, és az meg főleg, hogy kefélgetik orrvérzésig.
2023. jan. 20. 14:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát csak beszélgetnek, de már ez is zavar.
2023. jan. 20. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Elhiszem... ne engedd, hogy bohócot csináljon belőled a csaj.
2023. jan. 20. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint egy olyan dolog, hogy mennyi idős? Milyen szituációkban beszélget más fiúkkal? Hogy viselkedik velük?
2023. jan. 20. 14:15
 5/11 A kérdező kommentje:
15. Neten szíveket dobál meg hasonló, flörtölget, élőben meg mosolyog, nevetgél velük, néha elhívják bulizni, hasonló.
2023. jan. 20. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ahelyett, hogy a többi pasit akarnád folyton leverni, előbb esetleg vele beszélj, hogy kicsit túlságosan is jól érzi magát a többi sráccal ahhoz képest, hogy elvileg barátja van.

Ha nem veszi jó néven, akkor pápá...

2023. jan. 20. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se hisztivel oldd meg mert azzal az ellenkezőjét váltod ki mint amit szeretnél és ne verd meg őket mert az röhejes. Beszélj vele első körben normális hangnemben és ha nem látsz változást, lehet új utakat keresni. Senkit sem kötelező elviselni.
2023. jan. 20. 15:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te azokat a srácokat akarod megbűntetni, akik valószínüleg nem is tudnak a létezésedról...Érdekes

Nem jutott eszedbe az, hogy talán a barátnőd tehet erről?

2023. jan. 20. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok, de nekem ugyan senki se mondja meg, hogy mit csináljak.

szerintem egy ésszerű szintet a normális lányok képesek tartani. ha nem minden jött-menttel áll le dumálgatni, nincs baj.

nekem az edzőtársaim, osztálytársaim (fiúkra gondolok) tök jó barátaim, sokat eldumálgatok velük. egy-egy személlyel még egy-egy ölelés is van esetenként, de eddig senkit sem zavart, mivel mindenki tudja, hogy ki-kivel van, stb.

2023. jan. 20. 16:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, nézd, osztálytársak, sporttársak nem zavarnak, ismeri őket régebbről, ha nem megy át fényleges flörtbe, engem nem zavar. De amikor neten rátalál valaki, és elkezd írogatni, vagy valami haverja haverja elkezd vele beszélgetni, akkor azért bizsereg az öklöm.
2023. jan. 20. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!